SRAMI SE, BEDO OD ČOVEKA! Siniša Mali nikad brutalniji prema Đilasu zbog napada na Danila Vučića: BARABO! STOKO!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragan Đilas direktno preko svojih propagadnih glasila nastavlja da vodi najprljaviju političku kampanju protiv dece predsednika Srbije Aleksandra Vučića", kaže ministar finansija Siniša Mali.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Siniša Mali

- Takvu političku stoku i barabu nikada nismo imali priliku da vidimo u politici. Bez imalo srama i stida napada sina predsednika Vučića, jer je gledao utakmicu i to na javnom mestu, u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu. Sramotan, bezobrazan i bestidan pokušaj da se nekome uništi porodica! - naveo je Mali, da bi potom Đilasu sve direktno sručio u lice:

- Bedniče bedni, da imaš imalo osećaja za sramotu, znao bi da se to ne radi, ne napada se nečije dete, porodica, ne crta se detetu meta na čelo!  Ti si jedna sramota ne samo naše političke scene, nego i ove pristojne države, ovog društva, koje ne trpi takve barabe kao što si ti! Znaš da kukaš i jaučeš kad se radi o tebi, a kad se radi o tudjoj deci, tu je sve dozvoljeno, tu ne znaš za granice. Pravi primer političke stoke, to si ti. Takve Srbija ne pamti. Obuzdaj svoje bolesne porive za vlašću, jer se po ovakvim ludačkim postupcima vidi da si potpuno izgubio dodir sa realnošću. Srami se, bedo od čoveka! - rekao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading