U Skupštini red obrazovanja, red radijacije!

Autor: Tanjug

Vesti

19.10.2017

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je za utorak, 24. oktobar, drugu sednicu drugog redovnog zasedanja sa 12 tačaka dnevnog reda, među kojima je i Predlog zakona o dualnom obrazovanju.

RepublikaFoto: Tanjug
Predškolsko i školsko vaspitanje dobijaju nove zakone

Na dnevnom redu biće i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, koje je podnela Vlada Srbije.

Narodni poslanici razmatraće Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (Projekat inkluzivnog predškolskog obrazovanja i vaspitanja) između Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o nuklearnoj sigurnosti, kao i Predlog zakona o potvrđivanju zajedničke konvencije o sigurnosti upravljanja istrošenim gorivom i o sigurnosti upravljanja radioaktivnim otpadom, koje je podnela Vlada.

Pred narodnim poslanicima biće i predlozi odluka o izmenama odluke o utvrđivanju sastava Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje, potom predlozi više odluka o izmenama odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, na predlog poslaničke grupe Srpske napredne stranke, poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije i na predlog poslaničke grupe Dosta je bilo.

Sednica će se, kako se navodi u skupštinskom saopštenju, održati u Domu Narodne skupštine, sa početkom u 10 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading