MIŠA VACIĆ NOSILAC LISTE: Srpska desnica predala potpise za Novi Beograd

Autor: Tanjug

Vesti

03.06.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska Desnica predala je Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Novi Beograd pod nazivom „Srpska Desnica - Znamo se, rasli smo zajedno - Miša Vacić“, za koju će, na predstojećim izborima građani moći da glasaju zaokruživanjem broja 4.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Miša Vacić

Pod ovim rednim brojem Srpska Desnica izlazi i u Niškoj banji, Vranju, Vranjskoj banji, Novoj Varoši, Lajkovcu. Potpise podrške izbornoj listi, saopštila je Srpska Desnica, dalo je više od 1.200 građana Novog Beograda, koji su prikupljeni za sedam dana.

Izbornoj komisiji je predata lista sa 34 kandidata, od kojih su većina žene.

Članovi Srpske Desnice predvođeni predsednikom Mišom Vacićem, koji je ujedno i nosilac liste, prilikom predaje liste nosili su više od 50 srpskih zastava.

- Beograd je moj grad, Novi Beograd je moj kraj. Ja sam ovde odrastao, na Fontani sam napravio prve korake. I ovde sam se vratio. Da učinimo naš kraj boljim mestom za odrastanje naše dece - rekao je Vacić ističući da je Srpska Desnica "veliki glas svih ljudi koji do sada nisu bili opredeljeni".

Srpska Desnica predala je liste u 30 gradova, a na lokalne izbore će izaći u 48 gradova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading