BIVŠI SAVETNIK UPROPASTIO JEREMIĆA: Samo ti nemoj o medijima

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

03.05.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić oglasio se danas na Tviteru povodom Svetskog dana slobode medija, ali bolje da je zauvek ćutao...

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vuk Jeremić

Ubeđen da se srpski narod kopča na leđa i da niko o njegovim "delima" ne zna baš ništa, Vuk Jeremić je odlučio da na Tviteru oglasi povodom Svetskog dana slobode medija i kaže koju "mudru"

- Danas je svetski dan slobode medija. Hvala onima koji, uprkos svemu, nisu podlegli - napisao je Jeremić.

Na Jeremićevu nesreću, to je video negov bivši savetnik za medije, novinar Uroš Piper, koji najbolje zna kako Vuk "poštuje" slobodu medija:

- Samo ti nemoj o slobodi medija. Ti kome je TV Naša primer slobodne televizije. Ti koji tražiš da novinar uskladi, u svom tekstu, ko će biti drugi sagovornici, ako daješ izjavu. Ti koji ne smeš reč tajkun da pomenes u izjavi. Ti koji.. Pa fuj!! - poručio mu je Piper.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
profesor1984

03.05.2020 15:49

Jeremicu tvoje vreme je odavno proslo!

Dule

03.05.2020 16:00

Jeremić o mnogim temam bolje da ćuti i da prestane da iznosi tvrdnje i pridike pošto je radio svašta i to takođe narod i obični ljudi znaju jako dobro!

Mara

03.05.2020 16:06

On ce o slobodi medija... jedna prodana dusa!

Jela Kv

03.05.2020 16:06

Svaka čast ti je ko Njegoševa