ĐILAS SE POTAJNO NADA ITALIJANSKOM SCENARIJU U SRBIJI: Naprednjak Marjanović žestoko kritikovao lidera SZS

Autor: Tanjug

Vesti

25.03.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nakon poslednje zlurade izjave Dragana Đilasa na račun Aleksandra Vučića i mera države u borbi protiv koronavirusa postaje jasnije da se politički profiter poput Dragana Đilasa potajno nada italijanskom i španskom scenariju u Srbiji u kome bi dnevno umiralo stotine ljudi od posledica zaraze koronavirusom", ocenio je Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

- Ne postoji drugo objašnjenje za bestidnu kampanju koju već danima sprovodi napadajući mere države i svesno obmanjujući ljude - konstatuje Marjanović i podvlači:

- Draganu Đilasu bi bilo pametnije da umesto demagoških predloga, tvitovanja, bestidnog kritizerstva uradi nešto korisno za državu i društvo. Na primer neka potroši makar evro, od 105 miliona evra profita koje su imale njegove firme dok je obavljao važne državne funkcije, na pomoć prevenciji širenja zaraze korona virusom i time makar da skromni doprinos državi i društvu koje se danas jedinstveno i odlučno bori protiv korona virusa - zaključio je Marjanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Tara

25.03.2020 18:40

Kome Djilas dobro zeli...

Odgovori 10 1
M Novosel

26.03.2020 05:58

@Tara - Tara:Đilas dobro želi samo sebi, a svi ostali su mu na poslednjem mestu, pa i građani Srbije.

BEBY

25.03.2020 19:18

Pa sta se moze i ocekivati od jednog lopova Dziki av av on ni sebi ne zeli dobro a tek gradjanima . Ali se drzimo poslovice ko drugome rupu kopa on sam u nju upadne.

dada

25.03.2020 19:33

Djilas zeli samo sebi dobro. Nazaalost