UREĐIVAČKI KOLEGIJUM "STUDIO B": Gnusni komentari na račun maloletne Vučićeve ćerke

Autor: Republika

Vesti

16.02.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uređivački kolegijum RTV "STUDIO B" najoštrije osuđuje poslednje izjave mržnje i pretnje članovima porodice predsednika Aleksandra Vučića. Saopštenje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić sa ćerkom

Na žalost, deo srpske opozicije iz čijih redova i potiče osoba koja je objavila gnusni komentar na račun maloletne ćerke predsednika Vučića, već duže vreme čitavu svoju komunikaciju gradi na govoru mržnje.

Da su u vređanju i porukama nasilja prešli sve granice, svedoči činjenica da  im meta nije samo Aleksandar Vučić već njegova porodica i što je najstrašnije njegova deca.   

Apelujemo na celokupnu srpsku javnost da osudi ovakve napade na decu, jer je neverovatno da u 21. veku nekome padne na pamet da društvene mreže zloupotrebljava za širenje čiste mržnje ne samo prema političkom neistomišljeniku, već i prema njegovoj deci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Baki

16.02.2020 16:49

Sramota da neko ovako priča o deci bolesnici jedni...

Tanjica

16.02.2020 16:54

Opozicija je pocela mnogo nisko da udara. Vredjati neciju pprodicu je nedopustivo.

Mrmot

16.02.2020 17:13

Šta čovek i da očekuje od Boškovih kadrova nego baš ovakvo ponašanje. Čudi me samo da takvo ponašanje ne smeta ovima iz SZS.

Oksana

16.02.2020 17:16

Sramno, bezobrazno, odvratno itd...