Dragoljub Mićunović: U ovim uslovima bojkot je predaja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izborni uslovi na početku višepartijskog sistema u Srbiji su bili daleko gori od onoga što možemo sada da postavimo, a DS je u takvim uslovima uspeo tada u Beogradu, po većinskom sistemu, da pobedi u svim opštinama - kaže prvi predsednik obnovljenog DS Dragoljub Mićunovi

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragoljub Mićunović

On je istakao da njegovo iskustvo govori da bojkot ne donosi ništa i ocenio da u ovim uslovima bojkot praktično predstavlja predaju. Mićunović je naveo i veliki broj primera iz prakse kojima je potkrepio takve tvrdnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Stanko

04.02.2020 07:35

Eto kada jedan od osnivača DS-a hvali sadašnji izborni zakon, to onda samo govori o bojkotu da se opozicija boji i sakriva jer dobro znaju šta narod misli o njima.

tale

04.02.2020 07:37

Mićunović je ozbiljan i iskusan političar, problem je što pojedine stranke žele bojkot jer je to manja sramota od izgubljenih izbora

Mrmot

04.02.2020 07:43

U pravu je,bojkot nije ništa drugo nego predaja bez borbe.

Maja

04.02.2020 07:49

Za opoziciju bojkot znači da su svesni neuspeha i da im nije potrebno da se to ozvaniči. Ovako će reći da nisu izgubili na izborvima već samo nisu izašli. Čista boza.