Suzana Perić: Dosta je! Poslednja pretnja Vučiću je kap koja je prelila čašu

Autor: Informer, Republika

Vesti

19.01.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivam sve nadležne institucije, ali i sve građane Srbije, da konačno svi zajedno kažemo: Dosta je! Poslednja u nizu pretnji koju je Vesna Pešić uputila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, prelila je čašu, rekla je urednica časopisa Bazar Suzana Perić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Suzana Perić

- Dokle smo mi kao društvo došli? Šta radi tužilaštvo? Da li je normalno reći na društvenoj mreži, obratiti se hiljadama ljudi, da predsedniku treba pucati u glavu?! To nije više stvar vaspitanja, neistomišljeništva, već ozbiljne mržnje i otvorenog crtanja mete na čelo prvom čoveku Srbije.

Gospođa Pešić mora biti procesuirana zbog svog postupka i svojih reči, jer ako ovo ostane nekažnjeno, sutra će neki ludak vođen mržnjom nauditi predsednikovoj porodici, njemu samom i bilo kom građaninu koji ne misli kao Pešićka, Boško i Đilas - zaključuje Perićeva.

Podsećamo, sociološkinja i promoterka stranke Dragana Đilasa Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Dejanca

19.01.2020 12:14

Svakako nije normalno da opozicija preti vise stvarno su preterali. Ovo je za svaki vid osude. Svako treba da odgovara za svoje postupke.

Odgovori 18 0
Dado2979

19.01.2020 12:29

Mislim da je krajnje vreme da se povodom upućenih pretnji oglasi tužilaštvo i da reaguju državni organi. Srbija nije anarhija već uređena država!

Odgovori 17 0
Tina

19.01.2020 14:07

Ovakav vid pretnji je za svaku osudu, tuzilastvo treba da reaguje.

Odgovori 11 0
Fifi

19.01.2020 14:44

Dokle ce se ove gnusne izjave tolerisati???