"NAPISAĆU NOVI DOKTORAT, NIJE PROBLEM"

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da Srbija ide napred i da iza tih rezultata stoji cela Vlada kao tim, dok opozicija svaki dan iznosi samo nove laži.

RepublikaFoto: Tanjug/Bojan Stekic
Siniša Mali

- Nema činjenica, nema predloga, samo laži, svaki dan nove laži, od 24 stana u Bugarskoj, pa doktorata i moje porodice - rekao je Mali za tv Pančevo.

On je podsetio da je tada pokrenuo krivičnu prijavu protiv nn lica u Bugarskoj i dobio papir od Tužilaštva Bugarske da je utvrđeno da potpisi u ime Siniše Malog nisu njegovi i da se vodi istraga protiv nn lica koje je dalo potpis.

Navodi i da je doktorat radio na temu privatitacija i restrukturiranje, čime se bavio 20 godina.

 

 

- Ne postoji osoba u Srbiji koja ima veće znanje po pitanju procena vrednosti kapitala, transakcija, kupovine i prodaje preduzeća, i to je bila i tema mog doktorskog rada. Međutim, na kraju je ispalo da ja, koji sam imao besprekornu akademsku karijeru i ocene, da sam plagijator - kaže Mali.

Ocenjuje da su Ðilas, Trifunović, rektorka, napravili politički projekat protiv njega i da se i to unapred znalo, #studenti“ "1 od 5 miliona", njih 15, blokiraju rektorat, znaju odluku unapred. "I na kraju, jel to politika ili autonomija Univerziteta, odlučite se", kaže Mali.

Navodi i da je sam sebi rekao da treba gledati racionalno.

- Ja ću napisati novi doktorat, nije problem. Ako je ovo vrhunac njihovog uspeha, svaka čast. Oni nek tako rade, a mi ćemo da se borimo na svoj način - novim fabrikama, radnim mestima i novim auto-putevima. Meni je najvažniji glas naroda, a narod kaže da imamo rezltate i to se vidi - poručio je mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Dragojlo

08.12.2019 18:31

Opozicija nema ni jedan drugi nacin da dodje na vlast pa koriste se tudjim doktoratima koji su odradjeni vrhunski I ne mogu da pridju sa znanjem Sinisi Malom covek ima znanje za razliku od vas

marijana

08.12.2019 18:55

Opozicija nema ni kreativnost da smisli neku bolju laz, sluze se onim najprostijim...

Mirjana

08.12.2019 19:05

Da li je to jedini problem u Srbiji ,nego skola Sinise Malog,opozicija nema pametnija posla nego da se time bavi.

ana

08.12.2019 19:31

Sposobnost i znanje vlade i ministra finansija je vidno na svakom koraku bez obzira na gnusne lazi opozicije.