SPS: Boška nerviraju sve bolji predsednikovi rezultati

Autor: Republika

Vesti

06.11.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska organizacija SPS Beograda, najoštrije osuđuje sinoćne ispade vulgarnosti i primitivizma Boška Obradovića, jednog od lidera tzv.opozicije, koji je ponovo demonstirao svoju bahatost ispred Javnog servisa Radio televizije Srbije.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Boško Obradović sinoć ispred RTS

Saopštenje SPS prenosimo u celosti:

- Pored već viđenih uvreda i pretnji novinarima, zastrašivanja političkih neistomišljenika, sinoć je javni govor Boška Obradovića dobi novu dimenziju besmisla kroz pozivanje na linč i progon šefa države. To je nezabeležen slučaj u jednoj demokratskoj zemlji.

Ništa od onoga što smo čuli od samozvanog lidera nije ni suvislo ni razumno. Naprotiv, izgovoreno je u histeriji i neskrivenoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vučiću, prema njegovoj politici, njegovim idejama i rezultatima rada. Sve njih zajedno, okupljene u Savezu za Srbiju, mnogo nervira što predsednik Vučić i ministar inostranih poslova Dačić, iz dana u dan ostvaruju sve bolje rezultate i otvaraju vrata budućnosti za Srbiju i njene građane.

 
I što je još važnije, na dobrom smo putu da ostvarimo obećanja data srpskom narodu i svim građanima Srbije, da će se živeti još bolje i da je Srbija odmakla u reformama koje će je uvesti u porodicu razvijenih naroda.

Deleći takvu viziju razvoja i iskreno se boreći za budućnost naše zemlje i naroda, Socijalistička pratija Srbije daje bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću, Dačiću i našoj koaliciji - zaključuju socijalisti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
milica

06.11.2019 10:56

Izdominirali su kompleksi.

Ivan

06.11.2019 11:13

Obradovoca i njegove pristalic interesuje samo hauos u našoj zemlji.

Miki

06.11.2019 13:04

Obradovicu smeta sto nikad nece biti postovan u narodu kao sto je postovan predsednik Vucic.

Mima

06.11.2019 13:05

Nervozni tajkun vodi ka esktremizmu.