Dačić odbrusio Trifunoviću: Gnjido od čoveka, koji ćeš mi

Autor: Republika

Vesti

04.11.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom tvita u kojem je Sergej Trifunović naveo da zna napamet broj lidera SPS, jer ga je ovaj mnogo puta zvao, Ivica Dačić je ekspresno reagovao u izjavi za Srpski telegraf i žestoko odbrusio Trifunoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ivica Dačić

- Da, naravno da zna moj broj, jer me je zvao svaki dan kad sam bio ministar policije, moj broj je isti trideset godina. Nikad se nisam čuo sa njim otkad je postao političar, znači više od dve i po godine. A što bih ga zvao, koji će mi... Naravno da zna moj broj jer je morao da ga nauči, kad su došli da ga privode u pet ujutru, nije mu bilo odvratno da me zove. Ili kad je išao sa mnom na sever Kosova u policijskom autu na promociju Montevidea Srbima na Kosovu. Tad mu nije ništa smetalo. Gnjida od čoveka, da upotrebim njegov rečnik - rekao je Dačić za naš list.

Podsećamo, Trifunović koji je pre nekoliko dana tvrdio da ga Dačić non stop zove telefonom, što je lider SPS-a negirao, danas je na svom Tviter nalogu optužio Dačića da laže.

- Kaže ovaj manji na slici koji gleda gazdu kao psić: "Sergej je lažljivi gad...što bih ja njega zvao, bla bla bla". Lutko, ja tvoj broj koji se završava sa 059 nemam zapisan, znam ga napamet. Sigurno ne zato što sam Rain Man pa pamtim brojeve, već zato što si me zvao više no mnogo - napisao je Trifunović.

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading