Sergej Dačiću: Lutko, znam tvoj broj napamet, mnogo si me puta zvao

Autor: Republika

Vesti

04.11.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović definitivno je potvrdio navode o tome da je već duže vreme u kontaktu sa liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović / Ivica Dačić

- Kaže ovaj manji na slici koji gleda gazdu kao psić: "Sergej je lažljivi gad...što bih ja njega zvao, bla bla bla". Lutko, ja tvoj broj koji se završava sa 059 nemam zapisan, znam ga napamet. Sigurno ne zato što sam Rain Man pa pamtim brojeve, već zato što si me zvao više no mnogo - napisao je Trifunović na Tviteru.

 

Podsećamo na pisanje Srpskog telegrafa, Dačić koji je sa SNS u koaliciji, udružio se sa opozicijom i sa liderom Saveza za Srbiju Draganom Đilasom i  Trifunovićem, s kojima zajedno udara na Predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tektonski potres u vladajućoj koaliciji nastao je nakon što je Trifunović, gostujući u jednoj TV emisiji, zajedno sa Đilasom, rekao da ga Dačić non-stop zivka, te da mu se žali kada ga ovaj javno proziva.

- Dačić ima običaj da me zove zbog svega i svačega. U zadnjem razgovoru, obično kad ga ja ili Branislav Trifunović ispljujemo na televiziji, Dačić pita: "Pa što, mi smo drugari" - naveo je tada Trifunović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

04.11.2019 15:13

Obojicu pozvati na poligraf,pa da vidimo kako će se ponašati na poziv,a ako se odazovu da vidimo ko laže.