Emrović: Ni ja ni brat nismo osuđivani

Autor: Republika

Vesti

10.09.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzetnik Halil Emrović poručio je reagujući na pisanje Srpskog telegrafa i portala Republika.rs da ni on ni njegov brat Zamo Emrović nisu osuđivani niti su bili osumnjičeni. Njegovo reagovanje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Halil Emrović

"Na osnovu članu 83  stavu 1zakona o javnom informisanju i medijima zahtev od odgovornog urednika nezavisnih novina Srpski telegraf hitno obijavljivanje sledećeg demanta na pisanje srpskog telegrafa štampanog izdanja pod brojem 1.067 i 1.068 kao i internet portala Republika.

Nakon vašeg neosnovanog i činjenično nepotrkrepljenog pisanja u prošlonedeljnim novinama o meni i mojem bratu Edinu Emroviću, želim oštro da demantujem sve navode koje ste istakli.

Ni ja niti moj brat nikada nismo osuđivani ni po jednoj od tački koje ste naveli, niti smo ikada bili osumnjičeni po bilo kom osnovu ali za vas tračevi imaju veću težinu  od činjenica i to vam je predstavljalo osnov za naše blaćenje.

Velika je laž i neistina da smo umešani u bilo kakve kriminalne radnje što se može i videti u policijskom i sudskom registru.

Naš posao je isključivo vezan za proizvodnju i promet tekstila preko 25 godina a nepunih godinu dana  u nazad i ugostiteljstvo. O tome svedoče naši poslovni rezultati i uspesi kao i više stotina zaposlenih radnika.

Nikada nismo izostali iz niti jedne humanitarne akcije bilo da je inicijator republika Srbija ili gradska lokalna zajednica.

Svoju građansku orijentaciju i odanost državi nikada nismo dovodili u pitanje, ali je očigledno sve ovo nekome zasmetalo pa je odlučio da nas sistematski pokuša diskreditovati i omalovažiti kako lično tako i ekonomski.

Ukoliko se ova hajka od strane vašeg lista nastavi budite sigurni da ćemo se boriti svim zakonitim sredstvima kako bi zaštitili svoju porodicu i poslovanje."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading