Vučić: I meni zvižde, kao i Makronu, ali se ne sekiramo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.07.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se i sam, kao francuski predsednik Emanuel Makron, suočava sa zvižducima, ali da je siguran da se ni Makron ne sekira mnogo zbog toga.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Makron i Vučić

Govoreći na konferenciji za novinare sa Makronom, koji je odgovorao i na pitanja francuskih novinara u vezi sa protestima "i zvižducima" u Francuskoj, Vučić je rekao da i njega svakodnevno, pored radnog mesta, čekaju u šatorima i zvižde.

- Što se zvižduka tiče, ja kad idem ujutru na posao, mene čekaju u šatoru, pa mi zvižde, viču, kažu da sam izdajnik, da sam ludak i još nešto što ne smeme da kažem jer bi bilo nepristojno ili biste pogrešno razumeli. I kad izlazim u toku dana, isto ponove, uveče kad izlazim treći put mi kažu i tako svaki dan - rekao je Vučić. 

Međutim, kaže, kad dođu izbori dobije pet puta više glasova nego svi oni zajedno. Zaključio je da "to ko kome zviždi nije mnogo važno" i da je siguran da se ni Makron ne sekira mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nina

15.07.2019 18:43

Nadamo se da ce nasi odnosi posle ove posete biti jos snazniji!

sasa

16.07.2019 05:53

@Nina - Ekonomska saradnja sa Francuskom je veoma vazna za jacanje srpske ekonomije

Dragan

15.07.2019 18:59

Predsednik se bori za sve gradjane, za svoju zemlju, za bolju buducnost i sve zemlje nas cene i uvazavaju

Milan

15.07.2019 21:52

Potpuno je u pravu Vučić!