Vuče, objasni šta će tebi 50 soba za zabavu? Krstić poziva Jeremića da izađe pred javnost

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

06.07.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emitovanje snimka razgovara bivših šefova diplomatija Srbije i Crne Gore Vuka Jeremića i Milana Roćena, analitičar Nebojša Krštić ocenio je danas kao obračun unutar srpske opozicije, odnosno Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

On je rekao da Jeremić duguje javnosti objašnjenje oko iznajmljivanja 30 soba za zabavu na Svetom Stefanu, i objasnio da takvo ponašanje nije bilo manir u kabinetu tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, u kome je on bio savetnik, i dodao kako bi istraživački novinari trebalo da o ovom događaju pitaju Jeremića. 

Krštić smatra da ovo pitanje Jeremiću uopšte ne može da bude postavljeno - jer bi odbili sa vrata novinare koji bi bili spremni da ga postave - i ocenio da je to diskriminacija novinara na koju novinarska udruženja ćute. 

Prema njegovim rečima, problem u Srbiji je nedostatak kritičke javnosti, jer postoji samo - histerična gomila čija je tema samo histerija prema (predsedniku Aleksandru) Vučiću i koja ne vidi nikakav drugi problem. 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je u istoj emisji da snimak Jeremića pokazuje kakav je njegov odnos bio prema državi u kojoj je obavljao značajne državne funkcije i na čiji račun se "sprdao". 

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

On je ocenio da Jeremića apsolutno ne interesuje interes države, - nego samo da li može za sebe nešto da ostvari - i dodao da emitovanje snimka govori o tome da unutar opozicije u Srbiji postoje ozbiljni sukobi između Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića.

Vesić je rekao da Ðilas s vlasnikom kablovskog operatera Draganom Šolakom ima medije i kompanije u Crnoj Gori, a da je snimak - deo borbe u opoziciji da ostane samo jedan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Boza29

06.07.2019 09:59

Pa mora covek da odmori i zabavi se hahaha

grba

06.07.2019 11:45

@Boza29 - Sve preko ledja jadnog naroda

Bata Kole

06.07.2019 09:59

Pa svi se njegovi bahate,pa bi i Vuk da proba.

Bb0

06.07.2019 09:59

Pa objasnio nam je da bi svi hteli da budemo kao on i da je on ustvari najbolji.