Jovičić poručio nasilnicima iz SZS: Čuvaćemo izbornu volju građana

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić saopštio je večeras da će odbornici te stranke čuvati institucije i izbornu volju građana od nasilnika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Jovičić

- Svedoci smo svakodnevnog nasilja koje na ulicama Beograda i Srbije Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović sprovode na ulicama Beograda nad svima koji se ne slažu sa njihovim programom haosa i bezumlja, a takvih je mnogo. Nakon napada na žene, pokušaja upada u RTS i Skupštinu Grada, njihov plan je bio državni udar. Mi kao demokratksi izabrani predstavnici građana poručujemo nasilnicima da ćemo štititi izbornu volju građana čuvati izbornu volju građana jer to je naša obaveza od onog trenutka kada nam je većina poverilo da u njihovo ime upravljamo institucijama - naveo je Jovičić u saopštenju.

On je dodao da odbornici SNS čuvaju skupštine od vandala i sa nasilnicima ne razgovaraju jer njima su, kako kaže, građani poručili izbornim rezultatima gde im je mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Milena

12.04.2019 21:13

Podrska za ove ljude, retko ko bi se ovako poneo, gradjani su im na prvom mestu, ako treba i narod ce se pridruziti da se stane na put nasilnim ispadima opozicije

momo

12.04.2019 21:13

Opozicija bi na ulici da prekraja izbornu volju građana.

Marija

12.04.2019 21:35

Ne dao Bog da narod krene na opoziciju koja rusi njihovu izbornu volju, ima da beze al tad uteci nece!

vesna

12.04.2019 21:52

Stop nasilju i nasilnicima.