(FOTO) Zorana brutalno spustila Đilasa, on zanemeo!

Autor:

Vesti

19.02.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas objavio je na Tviter nalogu fotografiju kojom je poslao poruku ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović da nije ispunila obećanje građanima da će radovi na delu auto-puta biti gotovi 2017. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Međutim, potpredsednica Vlade ga je jednom rečenicom spustila. Na Fejsbuk profilu ministarka je napisala "Zaboravni demokrata drug Đilas", ispod čega je okačila tekst iz 2010, kada su demokrate obećavale da će završiti taj posao.

- Nakon obilaska mesta gde se gradi kolektor u Velikom Selu kraj Beograda, Tadić je u izjavi novinarima podsetio da se u Srbiji trenutno grade putni i železnički Koridor 10, dva mosta u Beogradu i most kod Beške, kao i veći broj drugih objekata. Predsednik Srbije je izrazio nadu da će severni pravac Koridora 10 do Mađarske biti gotov do kraja 2010, a da će do kraja naredne godine biti završen i krak do Bugarske - glasi vest iz 2010. na koju je Mihajlovićeva podsetila Đilasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading