Vulinova reakcija na Jeremićevu izmišljotinu: Ceo svet se podsmeva "lažima sitnog politikanta"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.12.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin tvrdi da je Vuk Jeremić izneo još jednu neistinu na račun predsednika Srbije, ocenivši da se "lažima sitnog politikanta" podsmeva cela Srbija, ali i svetski zvaničnici i diplomate.

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin

- Još jedna u nizu neistina koju je izneo lažljivac Vuk Jeremić na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja čist izraz najdublje mržnje prema predsedniku Srbije i prema njenim građanima - navodi Vulin u saopštenju dostavljenom medijima, aludirajuići na Jeremićev tvit u kojem Vučića pita za ručak i sastanak sa Sorošem i kada planira naredni tajni susret s Tačijem o razgranicenju. 

Na tu Jeremiićevu objavu reagovala je portparolka Fondacije za otvoreno drustvo Džordža Soroša Laura Silber koja je napisala "Opet si ispao budala", a Vulin je u saopštenju prokomentarisao da je teško poverovati da je Jeremić bio pogrešno obavešten, te da je veća verovatnoća da je u pitanju samo nova laž.

 

- Lažima sitnog politikanta i prijatelja Patrika Hoa, ne samo da se podsmeva čitava Srbija, već mu se smeju i svetski zvaničnici i diplomate. Čim progovori, Jeremić odmah slaže, ipak, ostaće istina da mu je Hašim Tači dao veliku zahvalnost, pošto je za nezavisnost Kosova i stvaranja "Velike Albanije" uradio više od Bila Klintona - zaključio je Vulin. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading