Jeremić optužio Vučića da se tajno sastaje sa Sorošem, a onda je usledio BRUTALNI DEMANT!

Autor: Informer.rs

Vesti

21.12.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, ne prestaje sa svojim provokacijama. Ili, pak, ima neki problem, pa mu se priviđaju stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

U svakom slučaju on je ponovo, ko zna koji put, pokušao da podvali lažnu informaciju o predsedniku Srbije, ali savetnica Aleksa Soroša ga je brutalno demantovala. 

Naime, Jeremić je na Tviteru napisao da se predsednik Aleksandar Vučić juče sastao sa Aleksom Sorošem, zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo, i navodno ga zamolio da prenese Hašimu Tačiju nekakve poruke?!

- Poštovani Aleksandre Vučiću, kako je prošao današnji ručak sa Sorošem u Beogradu? Kakve poruke si ga zamolio da prenese Tačiju, i za kada planirate naredni tajni sastanak o "razgraničenju"? - napisao je Vuk Jeremić na svom Tviter nalogu. 

Međutim, odmah potom oglasila se Laura Silber, savetnica za medije Aleksa Soroša koja je na najbrutalniji način demantovala Jeremića na Tviteru. Koliko li je samo njoj prekipelo od Jeremićevih laži kada je napisala:

- It looks like you were fooled again (Opet si ispao budala)!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
NikolaS

21.12.2018 11:08

Ma jeremic moze da prica sta hoce,ionako mu ljudi nista ne veruju.svi znaju da je veliki lazov.

Bane

21.12.2018 11:13

E moj Jeremiću, kamo kakav politički program?

Jovan

21.12.2018 11:13

Jeremic je odavno izgubio politicki kompas, počeo je sam sebe da kompromituje i diskredituje. Dovoljno je pustiti ga samo da priča.

Dehan

21.12.2018 11:15

Ma nek prica sta hoce I tako mu niko ne veruje