SL: Jeremićevi botovi šire laži o Srpskoj listi!

Autor: Tanjug

Vesti

18.12.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista u današnjem saopštenju za medije tvrdi da u trenutku dok srpski narod na KIM vodi borbu za opstanak botovi Vuka Jeremića šire laži o Srpskoj listi.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Predsednik Srpske liste Goran Rakić

Ranije dana, naime, Narodna stranka Kosovo i Metohija, u saopštenju je upitala šta još treba da se desi posle svih političkih poteza i mera koje je povukla vlast u Prištini, a koji idu na štetu srpskog naroda, pa da vlast Aleksandra Vucica i Srpske liste napusti kosovsku vladu, našta SL u saopštenju odgovara da ona od 26. marta, nakon brutalnog nasilja nad srpskim narodom u Kosovskoj Mitrovici, nije deo vlade i vladajuće koalicije u Prištini". 

SL navodi da su saopštenje potpisali "neki Jeremićevi izmišljeni odbori, za koje niko na Kosmetu nije čuo ni da postoje, jer nema tog Srbina koji na Kosmetu podržava one koji su legalizovali tzv. nezavisnost Kosova". 

- I ko je taj koji potpisuje ova lažna saopštenja lažne partije protiv Srpske liste, predsednika Vučića i srpskog naroda - pita SL, a zatim u saopštenju odgovara: 

- To je Vuk Jeremić, najveći borac za nezavisnost Kosova i Metohije, čijim se rezultatima sinoć hvalio i Hašim Tači, koji je na sednici Saveta Bezbednosti pravo na nezavisnost tzv. Kosova potkrepio odlukom Međunarodnog suda prave, koja je rezultat Jeremićevog glupog pitanja kojim je udaren pečat na tzv. nezavisnost Kosova. 

Srpska lista poručuje da bi, umesto što drži lekcije o patriorizmu i o tome kako braniti Srbe i Kosovo i Metohiju, Vuk Jeremić trebalo da odgovara za "izdaju nacionalnih interesa i ugrožavanje opstanka srpskog naroda na KiM". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Nada

18.12.2018 18:45

Od Jeremica se samo to moze i ocekivati.

kosta

18.12.2018 18:46

Jeremic kada kaze i A on slaze.A kamoli nesto ozbiljnije.

Milica

18.12.2018 18:55

To je Vuk Jeremić, najveći borac za nezavisnost KiM-a..jos se koristi lazima da ima tamo osnovane odbore.

MIKI

18.12.2018 18:57

Da nije bilo zlonamernog guranja da EU raspravlja o KiM umesto UN i da nisu on i Tadic podneli medjunarodnom sudu glupavo pitanje, sada bi nasi Srbi lakse disali.