Vučić jasno i glasno: Stefanović će otići kad i ja!

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Stefanović će otići kad i ja, rekao je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić, povodom medijskih navoda da je ministar Nebojša Stefanović ponudio ostavku nakon što nije dobio odobrenje da uhapsi pripadnike opozicije koji su večeras upali u policijsku stanicu u Lučanima.

Foto: Tanjug
Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić

Predsednik SNS je na pres konferenciji rekao da će o incidentu u Lučanima i ostavci sam Nebojša Stefanović govoriti sutra. 

"Nebojša će o tome sutra, nije to bilo u takvoj formi. U Lučanima, u jednoj od tih nasilničkih akcija, nije učestvovao niko iz SNS, a onda se dogodilo da su upali u policijsku stanicu. Nebojša me uzmeniren zvao i rekao da niko nema pravo da tako uznemirava i preti. Rekao sam mu da dok nema nasilja da ih pusti. Njemu je to bilo teško, ali on će otići kad i ja", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o informacijama da je Stefanović ponudio ostavku na mesto ministra policije. 


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponudio je večeras ostavku na tu funkciju premijerki Ani Brnabić i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. List Alo preneo je da je Stefanović ostavku ponudio, jer mu je rečeno da ne hapsi pristalice Dragana Đilasa i Boška Obradovića, koji su večeras upali u stanicu policije u Lučanima i maltretirali i vređali pripadnike policije. U toku večeri je, prema navodima lista, održan i sastanak u vrhu SNS-a na kojem se raspravljalo o stanju u Lučanima, ali i o ponuđenoj ostavci ministra Stefanovića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Lana

16.12.2018 21:32

Bravo, tako treba!

Lela

16.12.2018 21:32

Upravo tako.....

Petar

16.12.2018 21:36

Tako se pruza podrska svom partijskom kolegi i prijatelju, svaka cast

dane

16.12.2018 21:40

Stefanović je čovjek od velikog poverenja i nije mu bilo lako gledati Obradovićev javašluk.