Marković: U Srbiji neko treba da pogine da bi Ðilas došao na vlast?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.12.2018

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković pitao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova da li su otkriveni i uhapšeni napadači na kandidatkinju SNS na lokalnim izborima u Lučanima, 64. godišnju Nadu Jovanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Marković

Marković je u parlamentu rekao da je očigledno da se radi o politički motivisanom napad, jer se dogodio dok je ona delila stranački materijal i da je mlađi muškarac, dok ju je tukao, pretio da će pobiit sve “Vučićevce” i da će da "j... majku Vučiću".

- Za razliku od licemera iz lažnog patriotskog saveza Dveri, mi ne relativizujemo napade. Istog dana su svi osudili napad na Borka Stefanovića. Nismo licemeri da kažemo da osuđujemo napad, a onda da dovodimo u pitanje da li se napad desio. Nadam se da će MUP biti podjednako efikasan kao u slučaju Borka Stefanovića - rekao je Marković.

On je pozvao Savez za Srbiju da prestane da širi mržnju i atmosferu straha, progona, linča i nasilja.

- Upozoravam vas da to ne radite jer to ne može da proizvede nešto dobro, a posledice mogu biti opasne. Šta radite zadnjih dana u parlamentu? Je l treba neko da pogine da neko dođe na vlast? Je li to ideja, je li to cena - da neko pogine u Srbiji da bi Ðilas došao na vlast - pitao je Marković.

Poslanik SNS je rekao da je Dragan Ðilas nervozan, jer sa Šolakom nije uspeo da kupi O2 i TV Prva “i sada neko treba da strada jer mu je propao poslovni plan”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
borko

06.12.2018 12:54

Narod je Đilasa odavno pročitao,tako da je svoje završio.

Suki

06.12.2018 12:55

A i ovaj Djilas je vise dosadio sa svojim uzaludnim pokusajima da se dokopa vlasti i fotelje!

Maja

06.12.2018 12:57

Djilas treba da ide na posmatranje, bolesnik!

Gospodja Ministarka

06.12.2018 12:57

Djilas je preterao, njegova politika nasilja nece daleko dogurati!