BRNABIĆ: Fekalije u društvu dolaze iz opozicije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.11.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da podele u društvu, agresija i verbalno nasilje dolaze od strane opozicije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Premijerka je one koji dele Srbiju na građansku Srbiju i na bezube, na pametne i na glupe, pozvala da prekinu sa tim i dodala da je njeno mišljenje da agresiju u društvu koja postoji danas pre svega unose lideri Saveza za Srbiju.

- Ne možete pozivati na javno silovanje, govoriti zatvorićemo je u kuću pa će nacionalna televizija da snima mesecima da je siluju i onda reći da Ana Brnabić i Aleksandar Vučić pozivaju na nasilje. Ne možete da kažete završićete na vešalima na Terazijama, a onda reći da ti ljudi koji će da završe na vešalima pozivaju na nasilje. Nemojte da obrćete stvari - navela je Brnabić.

Ona je rekla da nju nazivaju svakavim imenima i da ne prođe nijedan dan da na tviteru ne dobije pretnje, ali da o tome ne priča u javnosti.

Kako je dodala, podele u društvu, agresija i verbalno nasilje dolaze "sa druge strane".

- Ne možete da nazovete predsednicu vlade kreaturom u više navrata. Nisam ja samo Ana Brnabić, već predsednica vlade. Kad me vidiš na ulici nazovi me kreaturom, ali ne možete predsednicu vlade vaše zemlje nazivati kreaturom i onda reći da smo mi stvorili atmosferu nasilja i agresije u društvu - rekla je Brnabić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Tijana

24.11.2018 15:05

Od opozicije stizusamo lose reci , postupcii klevete koje nemaju veze sa realnoscu.

sesilija

24.11.2018 17:01

@Tijana - Oni sanjaju Vucica i SNS jer im je to najveca nocna mora….

amarna

24.11.2018 15:08

Malo vise dostojanstva u Srbiji,ne bi falilo.

bubica

24.11.2018 15:16

Dobro receno, bravo!