(VIDEO) Alarmantno stanje na Kosovu: Janković i Šiptari zajedno hapse Srbe zbog ubistva Ivanovića!

Autor:

Vesti

23.11.2018

06:37 >> 08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale su maske! Koordinisana akcije srpske opozicije i terorista iz bivše OVK već daje rezultat. Da bi Ramuš Haradinaj skrenuo pažnju sa haosa koji je napravio podizanjem taksi na srpsku robu, uhapšen je jutros Dragiša Marković, i to, prema nezvaničnim informacijama, u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: twitter.com/VeljkoDjuric
Ovako izgleda Mitrovica ovog jutra

Zanimljivo je da je on uhapšen nakon što je Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana, juče dao izjavu o ubistvu Ivanovića.

- Da je ovo očigledna zajednička akcija, govori i to da su i jedni i drugi pod američkom šapom. Janković je pare zarađivao u Bejrutu pod obrazloženjem da i tamo štiti građane, a svi znaju da je to američka zona uticaja. A sa druge strane, o Albancima ne treba pričati. I sami vidite da bez ikakvog dokaza, na osnovu izjave političkog protivnika, hapse lidere Srba sa Kosova - kaže naš izvor.

 

Prema pisanju medija s Kosova, u ovoj akciji uhapšene su četiri osobe - osim Markovića, prema nezvaničnim informacijama, privedeni su i Saša Ćurčić, Marko Rošić i Nedeljko Spasojević.

Uhapšeni Srbi prebačeni su u policijsku stanicu u južnom delu Kosovske Mitrovice.

- Pripadnici Rosu su Markovića brutalno pretukli pred članovima porodice - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić i naveo da je uhapšen i Saša Ćurić, koji je takođe odveden u nepoznatom pravcu.

Goran Rakić, gradonačelnik Kosovske Mitrovice, pozvao je Kfor da dođe u severni deo Kosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu.

Kosovska policija potvrđuje hapšenja zbog Ivanovića

-  U severnom delu Kosovske Mitrovice jutros su uhapšene četiri osobe - saopštio je portparol kosovske policije Baki Keljani, precizirajući da su tri osobe uhapšene u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, a četvrta jer se opirala policiji.

Kosovska policija potvrdila je da je zamenik gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Milan Radojčić, peta osoba za kojom se traga u okviru akcije nastavka istrage o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, objavila je prištinska Gazeta expres s. 

TV Prva javlja da su racije izvršene na još nekoliko lokacija u gradu.

 

U Kosovskoj Mitrovici su se nešto pre šest sati oglasile sirene koje su se čule punih sat vremena.

Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost. Rakić je rekao da će biti formiran krizni štab i da će o narednima akcijama Srba biti obaveštena javnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Aleksa

23.11.2018 08:58

Koliko se vec puta desilo da Siptari i Sasa Jankovic imaju iste stavove i da koordinisano rade

Daliborka

23.11.2018 09:13

Albanci su zaista prevrsili svaku meru, ne daju Srbima da zive u miru. Imali nekog da moze da spreci ovo izivljavljanje nad Srbima?

Gorica

23.11.2018 09:14

Srpski narod na KiM je u veoma teškoj situaciji zbog neshvatljivih odluka i varvarskog ponašanja prištinskih vlasti.

PetarV1

23.11.2018 09:29

Pale su maske!