Đilasovi mediji u očaju zbog izuzetno uspešne posete Vučića Francuskoj! Neverovatno šta pišu! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što su Francuzi i njihov predsedik Emanuel Makron na fantastičan način dočekali srpskog predsednika, Vučić je u Francuskoj sklopio i više unosnih poslova, što je Đilasovim medijima pravi tr u oku.

Đilasovi mediji u očaju zbog izuzetno uspešne posete Vučića Francuskoj! Neverovatno šta pišu! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Đilasovi mediji upali su u pravi očaj posle veoma uspešne posete Francuskoj predsednika Aleksandra Vučića.

Osim što su Francuzi i njihov predsedik Emanuel Makron na fantastičan način dočekali srpskog predsednika, Vučić je u Francuskoj sklopio i više unosnih poslova.

To je, naravno odmah, zasmetalo opozicionim medijima, koje kontrolišu Draga Đilas i jegov imenjak Šolak pa su osuli paljbu po svemu pozitivnom što je Aleksandar Vučić uradio u Francuskoj.

Naročito im je zasmetao dogovor sklopljen oko isporuke aviona Rafala, pa je krenula kritika - "Rafale ćemo čekati dugo, platiti mnogo i to je tek deo problema", citiraju u naslovu Đilasovi mediji jednog od njihovih analitičara. Potom u drugom naslovu pitaju - "Da li je potrebno da potrošimo šestinu godišnjeg budžeta na naoružanje?"

Republika

Foto: Printscreen

Naslovi u opozicionim novinama

 

Smeta im naravno i svo poštovanje, koje je Markon iskazao prema Vučiću, sa kojim je razgovarao skoro tri sata - "Vučić bio tri sata nasamo sa Makronom, a račun ćemo (kao i uvek) platiti mi - Koliko nas je do sada koštalo "prijateljstvo" sa francuskim predsednikom!?"

Imali su zamerku i na sve što je Vučić pričao o saradnji sa Francuzima a izgradnji metroa, o aerodromu...

I naravno da njima ne smetaju ni Rafali, ni metro, ni jedan od najlepših aerodroma u Evropi. Njima smeta sto je Vučić uzdigao zemlju, a ne oni, nesposobnjakovići i secikese, koji su Srbiju i narod Srbije samo pljačkali. I ne brinu oni za budžet, znaju oni da je Vučić štedljivac i da je naša kasa puna. To kažu svi, od MMF-a do kuća za kreditne rejtinge.

Znaju oni dobro da su upravo oni, raspikuće i secikese ostavili kasu praznu a narod bez penzija i plata! Znaju oni da domaćinska Srbija ima para sada i za metro i za aerodrom i za jačanje naše vojske! Njima smeta što narod zna da je Vučić najbolji domaćin, njima smeta sto je Vučić sve uspeo što njima nikada nije pošlo za rukom. Jer, njihove ruke su umele samo jedno, da se zavuku u narodne džepove da otimaju!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Nikolina

09.04.2024 19:42

Ne mogu Đilas i Đilasovci da podnesu da je Vučić onako dočekan u Francuskoj!

Predrag

09.04.2024 19:48

Djilas moze samo da pise lazi i to je to, a i da pljune Vucicu pod prozor!

Marko

09.04.2024 19:48

Djilas i njegovi saradnici nemogu da podnesu uspeh predsednika Vucica

Ana

09.04.2024 19:52

Nicim drugim se i ne bave!