ĆEVAPI ILI SARMA?! Vesić podelio HIT SNIMAK na TikToku! Upoznajte KIRILA, Rusa koji je zadužen za ministrovu fizuru! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.04.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ulepšavanja koristim ovu priliku da malo vežbam i ruski, rekao je Vesić.

ĆEVAPI ILI SARMA?! Vesić podelio HIT SNIMAK na TikToku! Upoznajte KIRILA, Rusa koji je zadužen za ministrovu fizuru!  (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Član SNS-a Goran Vesić obratio se na društvenoj mreži TikTok gde je podelio hit iskustvo. Naime, oon je posetio berbernicu gde je upoznao Rusa i Beloruskinju, a gde se sada redovno šiša.  

- U poslednjih nekoliko godina mnogo rusa i ruskinja je došlo u Beograd. Evo nalazim se ispref jedne berbernice koju su otvorili rus i beloruskinja. Hajde da ih upoznamo.

Pored ulepšavanja koristim ovu priliku da malo vežbam i ruski. 

 

 


Potom se obratio rusu rekavši mu “Kiril ja znam da se tebi dopada naš grad, a šta ti se najviše sviđa? Ćevapi ili sarma?

Kiril: Ćevapi

Vesić: Dorćol ili Vračar?

Kiril: Vračar

Vesić: Partizan ili Zvezda?

Kiril: Zvezda

Vesić: Rakija ili vodka?

Kiril: Vodka!

Mene šiša Kiril, a dobro došli i kod Katarine. Dobrodošlica svim rusima, ukrajincima i belorusima koji su započeli život u našem gradu - kaže Vesić na snimku. 

Podstimo, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić se oglasio na svom Fejsbuk nalogu povodom izgradnje deonice sektora C.

- Sastanak u Saobraćajnom institutu CIP koji projektuje “sektor C” obilaznice oko Beograda. “Sektor C” je najzahtevniji sektor obilaznice jer se gradi drumska i železnička obilaznica kao i železničko - drumski most dužine skoro dva kilometra preko Dunava kod Vinče.Za prvu deonicu “sektora C” obilaznice oko Beograda od petlje Bubanj Potok do petlje Boleč biće izdata građevinska dozvola u oktobru ove godine. Sredinom naredne godine imaćemo građevinsku dozvolu za drumsko - železnički most preko Dunava kod Vinče, a potom i za ostatak trase - napisao je ministar Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading