KRKOBABIĆ UVEREN: Vučević će opravdati poverenje! Šta je to što ga čini idealnim za mandatara?

Autor:

Vesti

30.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krkobabić podržava izbor Vučevića za mandatara

KRKOBABIĆ UVEREN: Vučević će opravdati poverenje! Šta je to što ga čini idealnim za mandatara?

Foto: Milan Obradović


Predsednik PUPS - Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Milan Krkobabić, podržao je odluku predsednika Republike Aleksandra Vučića da predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, bude mandatar. Krkobabić je istakao da smatra da je ova odluka dosledna i primerena trenutnom vremenu.

Krkobabić je naglasio da je odluka o izboru Vučevića za mandatara adekvatan odgovor na sveukupne izazove sa kojima se Republika Srbija suočava. Takođe, iz PUPS-a su izrazili uverenje da će gospodin Vučević opravdati ukazano poverenje.


Ova odluka predsednika Vučića nije samo politička, već i odgovor na izazove trenutnog vremena. U kontekstu aktuelnih političkih i društvenih zbivanja, izbor Miloša Vučevića za mandatara predstavlja jasan signal koji nosi određene implikacije za budućnost Srbije.

Poverenje u Vučevića

PUPS izražava uverenje da će Vučević opravdati poverenje koje mu je ukazano. Ovo predstavlja važan element podrške novom mandataru i naglašava očekivanja od njegovog budućeg rada.


Odluka predsednika Vučića da Vučević bude mandatar primećena je i podržana od strane Milan Krkobabića, ističući da je ona dosledna i primerena vremenu u kome živimo. Sa nadom u pozitivne rezultate, očekuje se da će novi mandatar opravdati očekivanja i suočiti se sa izazovima koji predstoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading