"ŽELIM VAM DA RADOST NAJVEĆEG I NAJRADOSNIJEG HRIŠĆANSKOG PRAZNIKA" Vučević čestitao Uskrs pripadnicima Vojske Srbije i nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu

Autor:

Vesti

30.03.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći praznik uskrsnuća nam pokazuje da smrt nema vlast nad životom.

"ŽELIM VAM DA RADOST NAJVEĆEG I NAJRADOSNIJEG HRIŠĆANSKOG PRAZNIKA" Vučević čestitao Uskrs pripadnicima Vojske Srbije i nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu

Foto: FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/bs

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom uskršnjih praznika čestitku beogradskom nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitkama se kaže:
  
Čestitka beogradskom nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu
 
„Poštovani gospodine nadbiskupe,
 
u ime pripadnika Ministarstva odbrane i u svoje lično ime, Vama, svim crkvenim velikodostojnicima, vašem sveštenstvu i svim vernicima rimokatoličke veroispovesti koji proslavljaju najveći hrišćanski praznik Uskrs po gregorijanskom kalendaru, želim da predstojeći praznik donese mir, sreću, dobro zdravlje i da u naša srca unese novo svetlo koje će preovladati sve sukobe i podele u svetu.
 
Neka Uskršnja tajna spasenja svetli nadom i ispunjava sve nas mirom u svim trenucima života.
 
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE!
SREĆAN USKRS!"
 
 
Čestitka pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
 
„Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru upućujem iskrene i srdačne čestitke.
 
Predstojeći praznik uskrsnuća nam pokazuje da smrt nema vlast nad životom. Radujmo se konkretnim znakovima nade, da možemo pobediti sve sukobe i podele i da otvorimo svoja srca prema onima kojima je to najpotrebnije.
 
Želim vam da radost najvećeg i najradosnijeg hrišćanskog praznika, vas i vaše najmilije ispuni toplinom i da Uskrs provedete u miru, ljubavi, sreći i duhovnom blagostanju.
 
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE!
SREĆAN USKRS!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Zora

30.03.2024 11:05

Divne Čestitke je uputio Vučević.

Keti

30.03.2024 12:24

Srećan Uskrs svima koji ga sada slave, da u miru proslave sa svojim najmilijima

Milanko

30.03.2024 12:29

Želim zdravlje, sreću i mir svima koji slave Uskrs!

Milovan

30.03.2024 12:30

Vučić je čestitao najradosniji hrišcanski praznik!