ČARLS I KAMILA DONELI ODLUKU! Poznato gde se nalaze Vilijam i Kejt, javnost ih očekuje na važnom porodičnom okupljanju

Autor:

Svet

26.03.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati dužnostima nakon uskršnjih praznika, nastaviće da balansira između javnih angažmana i brige o Kejt Midlton.

ČARLS I KAMILA DONELI ODLUKU! Poznato gde se nalaze Vilijam i Kejt, javnost ih očekuje na važnom porodičnom okupljanju

Foto: Tanjug/Daniel Leal/Pool via AP

Kralj Čarls i krajica Kamila pojaviće se u nedelju na uskršnjoj službi u crkvi Svetog Đorđa u Vindzoru, potvrdila je danas Bakingemska palata

Rečeno je da će kralj Čarls i Kamila biti u u pratnji drugih članova kraljevske porodice iako nisu navedena druga imena, piše Daily mail.

Kralj i kraljica prisustvovaće jutarnjoj službi koja će trajati od 10.45 do 11.45 h, kako se navodi na inetrent stranici crkve. Ova odluka ocenjuje se kao pozitivna, jer to znači da su se lekari složili da se kralj pojavi, iako je lečenje u toku.

Čarls III se nakon što je javnost petog februara saznala da boluje od raka nekoliko puta pojavio u ckrvi u Sandrigemu, pa čak i dan pre tog saopštenja, sa suprugom Kamilom.

Malo je verovatno da će to biti veliki skup ili služba, navodi The Telegraph, jer je kralj pauzirao od većine dužnosti.

Britanski list ranije je naveo da će Kejt Midlton i princ Vilijam propustiti porodično okupljanje. Princeza i princ od Velsa otišli su sa decom u subotu ujutru u Amberl hol u Norfolku. Uskršnje praznike provešće sa ćerkom i sinovima, videćemo da li će 31. mart doneti preokret.

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

 

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati dužnostima nakon uskršnjih praznika, nastaviće da balansira između javnih angažmana i brige o Kejt Midlton.

Britanski monarh viđen je danas kako napušta dvorac u Vindzoru, nasmešio se okupljenima i to je njegov prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Kejt Midlton 22. marta saopštila da ima rak, ukoliko se ne računa njegovo obraćanje prošlog petka kada je poručio da je izuzetno ponosan na princezu od Velsa zbog njene hrabrosti.

Kejt Midlton i kralj Čarls su snažna podrška jedno drugom dok se bore sa rakom. Čarls je pre te dijagnoze imao operaciju benignog povećanja prostate u bolnici gde je operisana u princeza, sredinom januara. Hiruške procedure obavljene su u razmaku od nekoliko dana, kralj i njegova snaja napsutili su bolnicu 29. januara. Lečenje u slučaju Kejt traje mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading