TONI KUKOČ O PIPENU: "To NIJE VIŠE onaj Skoti, nisam ga video DUŽE VREME"!

Autor:

Sport

30.03.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tužno je, teško je, meni ga je teško videti u takvom stanju", naglašava legenda hrvatske i jugoslovenske košarke.

TONI KUKOČ O PIPENU: "To NIJE VIŠE onaj Skoti, nisam ga video DUŽE VREME"!

Foto: Tanjug/AP

Toni Kukoč

Hrvatski košarkaš Toni Kukoč, našao se pre nekoliko dana na utakmici Partizana i Olimpijakosa, s obzirom da je došao u Beograd u susret promociji dokumentarnom filmu o svom životu. 

Pored posete usled kinematografskih naslova, našao je prostora i da da neke intervjue i tako još jednom pruži uvid u unutrašnje odnose legendarne ekipe Čikago Bulsa, kada su jednu svlačionicu delili asovi poput Majkla Džordana, Skotija Pipena, Denisa Rodmana, Stiva Kera...

Upravo je govorio o svom odnosu sa Džordanovim "najboljim pomoćnikom" za koga je u više navrata naglašavao kako je imao ogroman uticaj na njegovu karijeru. 

- Ne čujemo se u poslednje vreme, on je pre jedno tri godine čak i radio za Bulse, dolazio je na par utakmica, ne ulazim sad u to šta se desilo, mediji su tu i to sve. Nije da vi ne znate šta se dešava, tako da ga nisam video duže vreme, krivo mi je što su takvi odnosi između njega i Majkla (Džordana). Sa Majklom sam pričao, on ga i dalje voli i ceni i uvek ga spominje kao nekoga bez koga on ne bi imao šanse da napravi ovako velike stvari koje je napravio - rekao je Kukoč.

Foto: Republika

Toni Kukoč

Potom je u istoj izjavi za Sport Klub istakao svoja osećanja u vezi trenutne pojave Skotija Pipena, one koja je optužila Fila Džeksona za rasizam. 

- Tužno je, teško je, meni ga je teško videti u takvom stanju. Malo menja ta mišljenja o Majklu, o Lebronu, ovome, onome. Nazvati Fila Džeksona rasistom zato što je meni dao šut je nekako, ne znam… To nije bio onaj Skoti iz ekipe u kojoj smo mi igrali. Nije bilo nikad problema da ti doda loptu. Ja uvek kažem kako Majkl jeste najbolji i jeste najbolji igrač svih vremena, ali ako igraš dobro i znaš da igraš košarku onda ti je Skoti najbolji saigrač kojeg možeš da imaš jer stvarno radi sve za ekipu - dovršio je Kukoč vidno nesrećan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading