ANA BRNABIĆ POZVALA POSLANIČKE GRUPE NA KONSULTACIJE: Sastanak će se održati 28. marta

Autor:

Vesti

26.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak će se održati u četvrtak, 28. marta 2024. godine, u Domu Narodne skupštine u 9 časova.

ANA BRNABIĆ POZVALA POSLANIČKE GRUPE NA KONSULTACIJE: Sastanak će se održati 28. marta

Foto: RTS printscreen

Predsednica parlamenta Ana Brnabić pozvala je sve poslaničke grupe na konsultacije u parlamentu.

Brnabićeva je pozvala predsednike, odnosno predstavnike poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini da prisustvuju sastanku koji će se održati radi konsultacija oko izbora zamenika predsednika radnih tela Narodne skupštine, navodi se u saopštenju Skupštine Srbije.

Sastanak će se održati u četvrtak, 28. marta 2024. godine, u Domu Narodne skupštine u 9 časova.

- Molim sve poslaničke grupe da Generalnom sekretarijatu Narodne skupštine potvrde prisustvo sastanku i dostave imena svojih predstavnika - poručila je Brnabićeva.

Podsetimo, Ana Brnabić reagovaa je jutros na društvenoj mreži "X" zbog toga što su Mladenovcu objavljene umrlice predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi da je neko objavio umrlicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Na ovaj sramni potez reagovala je Ana Brnabić. Ona je na društvenoj mreži "X" napisala: 

- Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život. Ovo, i baš ništa drugo, je rezultat politike Đilasove "Srbije protiv nasilja" i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz  @avucic i njegovu porodicu - piše premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading