OVAJ NOVINAR JE BIO NAJVEĆA LJUBAV SLAĐANE MILOŠEVIĆ: "Tri puta smo pokušali da se RAZVEDEMO, zbog OVOGA nikada nismo uspeli"

Autor: M.O.

Lifestyle

26.03.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je čuvena rokerka Slađana Milošević preminula je sve ostavilo bez teksta.

OVAJ NOVINAR JE BIO NAJVEĆA LJUBAV SLAĐANE MILOŠEVIĆ: "Tri puta smo pokušali da se RAZVEDEMO, zbog OVOGA nikada nismo uspeli"

Foto: printscreen/youtube/kurir

Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini.

Imala je turbulentan život pun uspona i padova. Živela je život prave umetnice, noću je stvarala a danju spavala. Ipak, ono što je sve intrigiralo jeste njena ljubav i nesvakidašnji brak sa američkim novinarom Džejmsom Hagadonom.

Oni su bili predmet ogromnog interesovanja, jer sama činjenica da su živeli u istoj zgradi u odvojenim stanovima je na našim prostorima bila doboljno čudna. Oni su se dogovarali za svoje sastanke telefonom, a kada bi neko od njih imao obaveze, svako bi krenuo svojim putem. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević je preminua danas u 69. godini

Mi smo se sastajali i rastajali, svako je išao svojim putem. Moj suprug Džejms Hagadon istih je pogleda kao ja - rekla je Slađana za magazin "Gloria". Na pitanje da li se njen brak završio objašnjava:

- Ne znam da li se završilo. Najozbiljnije to kažem: tri puta smo pokušavali da se razvedemo, ali u tome nismo uspeli. Iako ne znamo da li smo razvedeni, to ni njemu ni meni nije nimalo važno - dodala je tada. 

Ipak, ovaj vid braka nije preporučila, te je tada rekla da svako mora pronaći svoju čarobnu formulu. 

 

 

Džejms nikada nije bio u Srbiji ali ga je moja mama naučila malo našeg jezika. Imamo predivnu baštu, prepunu simbola. U trenutku kada sam završavala knjigu "Muška žena" on je za mene "napravio" Rajsko drvo. Doneo je providne diskove kroz koje se prelamala svetlost, kroz grane provukao zmiju i okačio jabuke na drvo. Zanimljive stvari imamo u našoj velikoj božanskoj bašti. Obožavam bašte, ali ovde je nemam, zbog čega sam očajna - završila je tada razgovor o njemu. 

Jasno je da su Džejms i Slađana imali neverovatnu konekciju koja nikako ni u kakvom pogledu nije bila posesivna niti patološka. 

Sa druge strane, njena ljubav sa drugim partnerom Igorom završena je nakon što ga je prijavila policiji za fizičko nasilje.

Partner je tokom svađe u kupatilu gurnuo nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Svađa se nastavila, a onda je on Slađani oteo iz ruke njegov telefon, nakon čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade.

- Muškarac koji se prljavo bori sa slabijom ženom nikada nije izazivao moje poštovanje. Ne pristajem na ulogu žrtve. Mogu biti samo žrtva svojih principa. Nikada nisam poklekla pred zahtevima da odstupim od ličnog integriteta - rekla je Slađana tada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading