NJEMU NIKO NIJE POMINJAO DECU, ŠTO SE ZA ĐILASA NE MOŽE REĆI! Vučić o suzama Đilasa

Autor:

Vesti

22.03.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je gost emisije "Prva tema" na TV Prva predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NJEMU NIKO NIJE POMINJAO DECU, ŠTO SE ZA ĐILASA NE MOŽE REĆI! Vučić o suzama Đilasa

Foto: printskrin/TV Prva

Kako je rekao, Draganu Đilasu niko nije spominjao njegovu decu, što se za Đilasa ne bi moglo reći.

- Šta hoćete, da cmizdrim ili da kukam? Niti ćemo da pretimo njemu i njegovoj deci. Mi ćemo nastaviti da čuvamo i njegovu decu i tako ćemo nastaviti da se ponašamo. Ljudi su mogli sami da vide sve i da zaključe - rekao je predsednik posle prikazanog snimka uplakanog Đilasa.

On kaže da se opoziciji ne žuri na beogradske izbore i da planiraju da bojkotuju.

- Verujte mi SNS će mnogo lakše da pobedi u Beogradu. Situacija je prilično jasna, prednost je prilično ubedljiva - kaže Vučić.

Vučić o opoziciji

- Nije pitanje da li je naša pozicija održiva, to me svaki put pitate. Mene su izabrali građani Srbije, i ja za njih radim. Naša je pozicija drugačija od mnogih zemalja, i zbog Kosova i Metohije. Neki stručnjaci traže uvođenje sankcija Rusiji, a ja pitam onda na koga ćemo da se oslanjamo u Savetu bezbednosti - zapitao je on, govoreći o sastancima sa Makronom i čestitki Vladimiru Putinu.

- Ja sam predsednik Srbije, pokušaću tako da se ponašam. Obraćam se ljudima koji deceniju viču da im neko napada decu, a niko ih nije pomenuo. Hoću da im se zahvalim pošto je jedina tema bila moja porodica, deca i brat. Ako mislite da nemam šta da govorim, zaprepastili biste se. Ne pada mi na pamet da u njihovu baru bezidejnosti i mulj političke propasti ubacujem njihovu decu. Razumem da su bratovu decu napadali zato što jedno od njih dvoje, Aleksandar, je nešto mlađi od mog Vukana. Ne mogu valjda da podnesu još jednog Aleksandra Vučića. Oni su sa ovim toalet papirom, koji su ukrali u Skuopštini, pokazuje kakva je vaša kleptomanska podsvest, da kradete sve što stignete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (15)

Loading
Kristina

22.03.2024 22:27

Đilas glumata.

Илија

22.03.2024 22:28

Апсолутно самоуверен у победу у Београду, то само значи апсолутна власт у јуну на свим нивоима.

Vuk

22.03.2024 22:28

Koji je folirant ovaj Đilas.

Mila

22.03.2024 22:29

Djilas je veliki folirant i lopov. Ne mari taj ni za čije suze, samo zna da vredja I preti. Olos!