VUČIĆ SUTRA U INĐIJI! Prisustvuje ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji fabrike kompanije JFE Shoji

Autor:

Vesti

17.03.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak ceremonije zakazan je za 11.30 sati.

VUČIĆ SUTRA U INĐIJI! Prisustvuje ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji fabrike kompanije JFE Shoji

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije JFE Shoji Serbia d.o.o u Inđiji.

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsednika Republike, početak ceremonije zakazan je za u 11.30 časova u Industrijskoj zoni Inđija.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji.

Komemorativna akademija održava se u 18.00 časova, u Narodnom pozorištu u Beogradu, saopštila je Služba predsednika za saradnju s medijima.

Vučić je danas primio i učenike osnovnih škola sa Kosova i Metohije u Palati Srbija.

Prošlo je 20 godina od kada su krenuli Kosovo da oduzimaju oružjem, i danas nisu prestali. Ako ništa, časno je čuvati slobodu, i čuvati Međunarodno pravo. Verujem da ću narednih dana više govoriti o situaciji u regionu i opasnostima koja se nadvijaju nad našom zemljom - naveo je Vučić.

On se tom prilikom i obratio deci koja su posetila Beograd, a koja žive na KiM.

Draga deco iz svih delova KiM, naše Srbije, dobro došli u drugi deo naše Srbije. Hvala vam što ste danas ovde u Beogradu, na 20. godina pogroma srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini, koji istim žustrinom traje i danas. Ni metode ne menjaju mnogo, uz istu sladostrasnu podršku onih koji su ih posržavali bombama 1999. godine,  u drugačijoj formi. Hvala nastavnicima, roditeljima, direktorima, hvala što ih vaspitavate, volite Srbiju. Znate da imate jedan glavni grad, Beograd. Nadam se da ćete imati vremena da zavolite i druge delove otadžbine - rekao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
Mila

17.03.2024 16:14

Velika borbenost, odgovornost i upornost naseg Predednika svakodnevno se vidi u ovako velikim i vaznim stvarima za narod

Ana

17.03.2024 16:14

Izgradnja ove fabrike za gradjane Indjije i okoline je veoma znacajna.

Nebojša

17.03.2024 16:17

Ovo su stvari za koje Vučić živi jer zna da je to put za ekonomsku budućnost Srbije

zveki

17.03.2024 16:19

Ovo je primer kako sposobno vođstvo može transformisati ekonomiju i stvoriti bolje uslove za građane. Nadam se da će nova fabrika biti samo početak mnogih novih investicija koje će doneti procvat našoj zemlji.