PREVARILI SU LJUDE KOJI SU GLASALI ZA NJIH! Vučić: Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč

Autor:

Vesti

10.03.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U obraćanju javnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao važnost časnog i odgovornog političkog delovanja, naglašavajući da je bolje izgubiti izbore nego nečasno formirati vlast.

PREVARILI SU LJUDE KOJI SU GLASALI ZA NJIH! Vučić: Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 Ovo izlaganje dovelo je do jasnog apela političarima da se pridržavaju svojih reči i poštuju volju naroda.

Podsećanje na događaje iz 2008. godine

Vučić je posebno istakao primer iz 2008. godine kada su socijalisti, prema njegovim rečima, bili primorani da prekrše svoje obećanje pod pritiskom Dragana Đilasa. Ovaj slučaj je upotrebljen kao ilustracija negativnih posledica nečasnog političkog delovanja, naglašavajući štetu koja se nanosi poverenju građana i samoj demokratiji.

 - Nemojte da budemo Dragan Đilas koji je primoravao socijaliste da pogaze svoju reč, a oni pogazili svoju reč i prevarili ljude koji su za njih glasali i pogazili narodnu volju te 2008. godine - rekao je Vučić.


Čast i odgovornost u politici

Ovaj apel predsednika Vučića ukazuje na važnost časti i odgovornosti u politici, ističući da političari treba da ostanu dosledni svojim principima i obećanjima, čak i ako to znači gubitak vlasti. Ovakav pristup podrazumeva poštovanje volje građana i očuvanje integriteta političkog sistema.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Maki

10.03.2024 20:27

Narod zna ko je Dragan Đilas i više neće da se zeznuo.

Nevena

10.03.2024 20:28

Predsednik Vučić pokazuje integritet i hrabrost u politici, naglašavajući važnost poštovanja obećanja i volje građana.

Danica

10.03.2024 20:28

Vucic se uvek bori casno i posteno. Opozicija je pokazala svoje pravo lice posle izbora u decembru.

Mladen

10.03.2024 20:29

SNS ne želi uopšte da se bavi prevarama kao što se bavio Dragan Đilas