Ministar Dačić razgovarao sa otpravnicom poslova Kancelarije Ambasade Gruzije

Autor:

Vesti

22.02.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obostrano je ocenjeno da potencijal za razvoj saradnje postoji u brojnim oblastima, pre svega u ekonomiji.

Ministar Dačić razgovarao sa otpravnicom poslova Kancelarije Ambasade Gruzije

Foto: MSP

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je otpravnicu poslova Kancelarije Ambasade Gruzije Barbare Maharadze. 

U srdačnom razgovoru izražena je spremnost za dalji razvoj bilateralnih odnosa, zasnovanih na tradicionalnom prijateljstvu, verskoj, kulturnoj i istorijskoj bliskosti koja postoji između dveju država i naroda.

Obostrano je ocenjeno da potencijal za razvoj saradnje postoji u brojnim oblastima, pre svega u ekonomiji. 

Tokom sastanka gruzijskoj strani je preneta zahvalnost na doslednoj podršci očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka u Beogradu sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas sastanak predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), a od gostiju je dobio predivan poklon.

Predivan poklon od mojih američkih gostiju #AIPAC sa potpisom Lerija Birda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima - napisao je Vučić. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading