UZ ČAŠICU RAKIJE SA NESTOROVIĆEM STVORIO ČUDO! Ko je Aleksandar Pavić za koga se pronela vest da je napustio MI-glas iz naroda!

Autor:

Vesti

21.02.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pavić je rođen 1961. godine u Beogradu, a svoje obrazovanje je stekao u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je završio osnovnu, srednju školu i diplomirao političke nauke na Berkliju 1985. godine.

UZ ČAŠICU RAKIJE SA NESTOROVIĆEM STVORIO ČUDO! Ko je Aleksandar Pavić za koga se pronela vest da je napustio MI-glas iz naroda!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Medija centar

Osnivači Pokreta "Mi - Glas iz naroda", Aleksandar Pavić i Branimir Nestorović, šokirali su javnost kada su juče demonstrativno napustili ovu političku grupaciju.

Pavić je među onom sedmoricom koji su uz čašicu rakije, u ordinaciji doktora Branimira Nestorovića, osnovali ovu grupu građana, par meseci pred izbore, piše Mondo. 

Iako je Aleksandar Pavić postao prepoznatljivo ime kao deo ovog pokreta, malo ko zna da je on već decenijama prisutan u domaćoj i regionalnoj politici i javnom životu.


Aleksandar Pavić je rođen 1961. godine u Beogradu, a svoje obrazovanje je stekao u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je završio osnovnu, srednju školu i diplomirao političke nauke na Berkliju 1985. godine. Nakon povratka u Beograd 1990. godine, Pavić se istakao kao jedan od osnivača beogradskog odbora Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića devedesetih, zajedno sa novinarom Dejanom Lučićem i komandantom Knindži Draganom Vasiljkovićem "Kapetanom Draganom".

Pavić je poznat po svom zalaganju za "srpske nacionalne interese" i borbi protiv globalizma i duboke države. On se takođe istakao kao protivnik uvođenja biometrijskih ličnih karata, kao osnivač pokreta "Za život bez žiga". Osim toga, Pavić je i stalni saradnik vodećeg američkog konzervativnog sajta, WorldNetDaily, kao i sajta za međunarodnu stratešku analizu G2 Intelligence Bulletin. Takođe, Pavić je pisao i sarađivao za brojne domaće medije, a danas je pre svega aktivan na Russia Today Balkan.

Podsećamo, Pokret Mi-glas iz naroda danas je saopštio da su Nestorović i Pavić napustili njihovu grupu. 

- U toku procesa preobražaja Pokreta MI – Glas iz naroda došlo je do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče, 20. februara 2024. godine, demonstrativno napustili Pokret MI – Glas iz naroda - saopšteno je iz ovog Pokreta.

Više o tome pročitajte ovde.

Ipak, to su Pavić i Nestorović veoma brzo demantovali.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading