MINISTAR MOMIROVIĆ PORUČIO: "Potrebna nam je veća hrabrost"!

Autor:

Vesti

21.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar trgovine Tomislav Momirović govorio je o važnim projektima u Srbiji, ali i konstituisanju gradske vlasti u Beogradu.

MINISTAR MOMIROVIĆ PORUČIO: "Potrebna nam je veća hrabrost"!

Foto: Republika

Tomislav Momirović

Tomislav Momirović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine, izjavio je danas da se Srbija se u ovom trenutku nalazi na ozbiljnoj prekretnici i da svi koji su se uključili u politički, društveni i ekonomski život ove zemlje, imaju i određene obaveze.

Momirović je, gostujući u jutarnjem programu na TV Prva govorio i o značaju sporazuma s Kinom, odnosno ugovora o slobodnoj trgovini između dve zemlje, ali i o konstituisanju gradske vlasti u Beogradu..

- Potrebna je mnogo veća hrabrost i kada pričamo o konstituisanju gradske vlasti u Beogradu, kao i kada pričamo o eksploataciji litijuma gde već dve godine nismo uspeli da uđemo u taj projekat. Zašto danas u Loznici prosečna plata nije 1.300 evra? Zašto se danas u Loznici ne otvara Univerzitet, Loznica je najvažniji grad zapadne Srbije. Da li se mi plašimo i da li imamo prava na to? Od čega se plašimo – od ovih ljudi koji su finansirani od Rokfeler fonda, od tih sumnjivih nevladinih organizacija sa Zapada. Da li smemo tako u budućnosti da se ponašamo? Moramo da pokažemo odlučnost. Ne smemo da budemo kao Nestorović sada u Beogradu - kazao je Momirović. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlikovao je ministra Tomislava Momirovića zlatnom medaljom za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane u privrednoj delatnosti, posebno u oblasti trgovine.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading