IDEOLOG ĐILASOVACA PSUJE SRBIJU NA SRETENJE: Mater vam poremećenu, ludaci četnički

Autor:

Vesti

15.02.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napad na državu od strane pristalica opozicije.

IDEOLOG ĐILASOVACA PSUJE SRBIJU NA SRETENJE: Mater vam poremećenu, ludaci četnički

Foto: youtube.com/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Ideolog đilasovaca radijski voditelj Daško Milinović psovao je danas, na Sretenje, odnosno Dan državnosti, državu Srbiju na svom Iks nalogu.

- Mater vam je*em poremećenu! Pomislio sam da je Novi Sad napadnut. Psihopate bolesne. Ovo su bili topovi, haubice. I to nije bio počasni plotun. Ludaci četnički. Nadam se da niko nije stradao. Je*o vas vaš bedni praznik vaše mrtve države koji niko ne slavi. Kreteni je*eni. - napisao je on na Iksu.

 

 

Podsetimo, ovo nije prvi napad pristalica opozicije danas. Portal N1, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, objavio je tekst pod znakovitim naslovom "'Hiperprodukcija zastava': Kako se u Srbiji meri patriotizam i slavi Dan državnosti", uz prateći prilog sa anketom. Novinarka je u anketi postavljala provokativna pitanja poput "Je l' mislite da je dovoljan broj zastava?" i "Možda su mogli malo više da stave?", što je izazvalo oštre reakcije javnosti.

Ovakav nastup tajkunskih medija izazvao je ogorčenje javnosti, posebno zbog nedostatka poštovanja prema državnim simbolima, a pogotovo na dan kada se slavi Dan državnosti. Postavlja se pitanje da li takvi mediji imaju elementarno poštovanje prema nacionalnim simbolima ili im je svrha jedino da napadaju sve što je srpsko, pa čak i zastavu na Dan državnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Mila

15.02.2024 21:50

Oni su zaista slučaj za lečenje.

Nenad

15.02.2024 21:51

Ovakvo ponašanje pokazuje nedostatak poštovanja prema državi i njenim građanima, što je potpuno neprihvatljivo

Tinkerbell1

15.02.2024 21:51

Pu smece Djilasovo!

Maja

15.02.2024 21:51

Vređanje i psovanje države Srbije na dan njene državnosti je posebno uvredljivo i neprimereno.