BROJ ZA ZAKAZIVANJE TEŠKO DOBITI! Evo koliko košta pregled kod Branimira Nestorovića i koliko se dugo na njega čeka!

Autor:

Vesti

15.02.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestorović jeste jedan od najpopularnijih dečjih lekara u Srbiji, ali trebalo bi naglasiti da se na pregled u njegovoj privatnoj ordinaciji čeka i do šest meseci.

BROJ ZA ZAKAZIVANJE TEŠKO DOBITI! Evo koliko košta pregled kod Branimira Nestorovića i koliko se dugo na njega čeka!

Foto: youtube.com/printscreen

Doktor Branimir Nestorović, koji je psotigao (ne)očekivan uspeh na decembarskim izborima, iako je zvanično u penziji, ima privatnu oridinaciju na Novom Beogradu u kojoj povremeno radi.

Kako saznaju beogradski mediji, pregled se kod doktora zakazuje i košta od 8.000 do 11.000 dinara. Potonja cena se plaća ako se radi i alergo test, a najniža ako želite samo specijalistički pregled.

Nestorović jeste jedan od najpopularnijih dečjih lekara u Srbiji, ali trebalo bi naglasiti da se na pregled u njegovoj privatnoj ordinaciji čeka i do šest meseci. 

Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod doktora Nestorovića, ipak, nije dovoljno samo da okrene broj oridinacije ovog doktora, već mora da bude naoružan i strpljenjem i da bude veoma uporan, jer je broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti.

 - Imajte razumevanja ako se sestre ne jave, jer često imamo puno pacijenata -  piše na sajtu Nestorovićeve ordinacije.

Podsetimo, Branimir Nestorović je srpski je lekar, penzionisani profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i neformalni lider političke organizacije Mi - Glas iz naroda.

Specijalista je za pedijatriju, pneumologiju i alergologiju, a bio je i načelnik Službe plumologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Nestorović je rođen 16. decembra 1954. u Beogradu. Završio je prirodno-matematički smer Gimnazije u Obrenovcu.

Studije je završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom Polenska alergija u dece.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading