SRBI SA KOSOVA I METOHIJE: Ponosni smo na Vučića - hrabri lider u borbi za opstanak srpskog naroda!

Autor:

Vesti

09.02.2024

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista izražava priznanje predsedniku Vučiću za borbu u savetu bezbednosti UN

SRBI SA KOSOVA I METOHIJE: Ponosni smo na Vučića - hrabri lider u borbi za opstanak srpskog naroda!

Foto: Tanjug/AP


Srpska lista, politička stranka koja predstavlja srpski narod sa Kosova i Metohije, izrazila je svoje priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog njegove borbe i hrabrosti koju je pokazao tokom svog istorijskog govora u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija. U svom saopštenju, Srpska lista istakla je značaj Vučićevog govora u predočavanju apsolutne istine o zločinima protiv čovečnosti koje sprovodi Aljbin Kurti nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji.

VUČIĆEVA BORBA ZA ODRŽANJE MIRA I PRAVA SRPSKOG NARODA

U saopštenju Srpske liste naglašeno je da je predsednik Vučić hrabro stao u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i principa međunarodnog prava, ističući potrebu da čitav demokratski svet stane u zaštitu srpskog naroda. Takođe, istaknuta je i činjenica da je Vučić jasno preneo istinu o stradanju srpskog naroda na ovim prostorima od strane režima Aljbina Kurtija, pružajući podršku i zaštitu srpskom narodu u teškim vremenima.

PODRŠKA VUČIĆU KAO PRAVOM DRŽAVNIKU

Srpska lista je izrazila ponos i hrabrost zbog činjenice da njihovu državu i narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić, koji je pokazao posvećenost Srbiji i srpskom narodu, posebno na Kosovu i Metohiji. Njihovo priznanje predsedniku Vučiću odražava podršku njegovim naporima da očuva mir i prava srpskog naroda, ističući njegovu hrabrost i predanost u zaštiti srpskih interesa.

U skladu sa navedenim, jasno je da Srpska lista prepoznaje značaj Vučićeve borbe za očuvanje mira i prava srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ističući njegovu hrabrost i predanost u zaštiti srpskih interesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Nenad

09.02.2024 00:09

Predsednik je pokazao da drzava brine za mir i bezbednost svog naroda.

Ena

09.02.2024 00:20

Vučić se jedini bori za Srbe na KiM, i zato će mu oni uvek biti zahvalni.

Александра

09.02.2024 00:21

Сви смо поносни на председника, јер се бори за Србију и свој народ на КиМ.