"KONCENTRISANA PALJBA - TUCI PO VUČIĆU, TUCI PO SRBIJI" Predsednik poručio: Predaja nije, niti će biti opcija! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.02.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo snimka gostovanja u kom objašnjava kako se sprovodi hibridni rat protiv Srbije, predsednik je podelio i na svom Instagram profilu.

"KONCENTRISANA PALJBA - TUCI PO VUČIĆU, TUCI PO SRBIJI" Predsednik poručio: Predaja nije, niti će biti opcija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče u gostovanju u emisiji "Ćirilica" najpre objasnio pa pokazao građanima kako funkcioniše sinhronizovano rušenje Srbije.

Deo snimka gostovanja u kom objašnjava kako se sprovodi hibridni rat protiv Srbije, predsednik je podelio i na svom Instagram profilu. 

- Imate koncentrisanu paljbu, kompletnu raketnu artiljeriju - tuci po Vučiću, tuci po Srbiji svaki bogovetni dan. A, šta mislite, zašto oni napadaju Vučića? Zato što sam ružan, debeo? Ok, sve to jesam. Je l’ stvarno mislite da me zbog toga napadaju? Ne, nego me napadaju zbog toga što čuvam i štitim Srbiju. Poručujem svima - predaja nije, niti će biti, opcija - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

 

 

Podsetimo, danas je konstituisana Skupština Srbije na kojoj su potvrđeni mandati svih 250 poslanika.

U nastavku konstitutivne sednice trba da se izaberu predsednik Narodne skupštine, potpredsednici, da se imenuju generalni sekretar, izaberu članovi radnih tela i članovi stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

Poslovnik predviđa da predlog kandidata za predsednika Narodne skupštine podnosi najmanje 30 narodnih poslanika.

Pre pristupanja izboru predsednika parlamenta, Narodna skupština odlučuje da li će se glasati tajno ili javno, a za predsednika Narodne skupštine izabran je narodni poslanik za koga je glasala većina od ukupnog broja narodnih poslanika. Broj potpredsednika Narodne skupštine, prema Poslovniku, utvrđuje se na predlog predsednika parlamenta.

Parlament treba da odluči i o utvrđivanju sastava stalnih parlamentarnih delegacija za učešće u radu Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, Parlamentarne skupštine Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i drugih multilateralnih parlamentarnih institucija i organizacija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simeon Njegovan

06.02.2024 17:02

Aha, videli smo.