SRBIJA PROTIV NASILJA, AL' ZAMALO: Bijelić jurio da bije odbornika sa liste SSP! Vrištao: Sad ću da te prebijem! Veselinović ih razdvajao!

Autor:

Vesti

27.01.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Bijlić, desna ruka Dragana Đilasa u SSP, napravio je nedavno haos u stranci kada je nasrnuo na Pavla Heđešija, odbonika sa liste "Srbija protiv nasilja", a koji dolazi sa kvote sindikata "Sloga". Bijelić Hađešiju nije dao da prisustvuje sastanku, a kada je ovaj pripretio da će napustiti njihovu listu, ovaj je skočio da ga "disciplinuje"

SRBIJA PROTIV NASILJA, AL' ZAMALO: Bijelić jurio da bije odbornika sa liste SSP! Vrištao: Sad ću da te prebijem! Veselinović ih razdvajao!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, mc.rs, Tanjug/RADE PRELIĆ, printscreen/youtube.com

Bijelić je, prema saznanjima Republike, sazvao sastanak u Izbornom štabu (još uvek se tako zove), a Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga", došao je sa nekoliko svojih ljudi iz sindikata. 

Foto: printscreen/youtube.com

Aleksandar Bijelić nasrnuo je na Heđešija da ga udari

- Međutim, Bijelić nije dao tim ljudima, među kojima je bio i Pavle Heđeši, koji je na listi za odbornike u gradskoj skupštini, da prisustvuju sastanku, već je rekao da može da ostane samo Željko Veselinović. Veselinović je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir i da onda i on ide sa njima - kaže izvor Republike iz vrha SSP. 

Kad su krenuli da izađu, dodaje, Heđeši je dobacio:

- Videćeš ti zbog tog ponašanja. Otići ćemo mi iz te tvoje većine. 

Pavle Heđeši je, inače, na prolaznom mestu - 37. i ulazi u gradski parlament.

Na ove reči je Bijelić potpuno izgubio kontrolu i počeo da pravi haos!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ, mc.rs

Željko Veselinović je sprečio da dođe do većeg incidenta

 

- Bijeliću se lice iskrivilo od besa, skočio je i počeo da trči za Heđešijem da ga bije. Drao se: "Sad ću da te prebijem, sad ću da te razbijem". Svi su se skamenili, ono je strašno. Veselinović je, srećom, brzo reagovao, i zadržao Bijelića. Bukvalno se stavio između njih. Tako je zahvaljujući Veselinoviću sprečen veći incident - navodi izvor našeg lista. 

Bijelić i Dragan Đilas nisu odgovorili na poruke sa konkretnim pitanjem. 

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Dragan Đilas, lider SSP

Podsetimo, ovo nije prvi put da se nasilni ispadi vezuju za Đilasa i njegovu ekipu. Dejan Bulatović je pre nekoliko meseci otkrio da je lider SSP kod njega na imanju, koje je opasano kamerama, divljački udarao svog kera, kog je ranije udomio, naočigled ćerke koja ga je preklinjala u suzama da prestane. 

Đilasa je svojevremeno bivša supruga prijavila za nasilje, kao i njen otac, njegov tast, kog je pretukao ispred maloletne dece. 

Gotovo svi protesti koje su organizovali, bilo sad kao lista Srbija protiv nasilja, ili ranije kao Savez za Srbiju bili su nasilni. Od upada u RTS i probijanja zaštitne ograde ispred Predsedništva Srbije, do razbijanja ulaznih vrata u gradskoj skupštini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Veljko M

27.01.2024 13:26

Ovo je najbolji dokaz da je u opoziciji došlo do pravog raskola.

Mare

27.01.2024 14:18

Srbija protiv nasilja je jedan običan generator nasilja

Vanja

27.01.2024 14:19

Izgleda da medju opozicionarima baš nema ljubavi

Milan

27.01.2024 14:21

Pa za Djilasa i njegove saradnike se vezuju mnogi ispadi i nasilni događaji