SSP U RASULU, ĐILAS PRETI ODLASKOM IZ POLITIKE: Neće više da baca novac na stranku, svoj mandat prepušta Janku Veselinoviću!

Autor:

Vesti

25.01.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka slobode i pravde puca po šavovima - članstvo se podelilo u nekoliko tabora, sukob između Marinike Tepić, potpredsednice stranke, i Dragana Đilasa, lidera SSP, dodatno je produbljen, a sam Đilas preti da će izaći iz politike.

SSP U RASULU, ĐILAS PRETI ODLASKOM IZ POLITIKE: Neće više da baca novac na stranku, svoj mandat prepušta Janku Veselinoviću!

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži

Lider SSP Dragan Đilas je na jednom od sastanaka stranačkih organa rekao da će otići iz politike i da će se potpuno posvetiti biznisu, saznaje Republika od izvora iz vrha SSP.  

- Marinika i Đilas se sve češće razmimoilaze oko važnih stvari. Đilas preti da će se potpuno povući iz politike. Jasno nam je da to kaže, između ostalog, jer neće više da ulaže novac u stranku. Neće da daje pare još četiri godine. Prekretnica će biti evenutalno ponavljanje beogradskih izbora. Sad se sve čini da se izboksuje ponavljanje izbora. Ako do toga ne dođe, stranku preuzima Marinika - kaže izvor Republike i dodaje: 

Foto: ATA Images

Marinika Tepić, potpredsednica SSP

- Đilas će u Skupštini Srbije samo verifikovati mandat i potom podneti ostavku, kako bi na njegovo mesto u parlament ušao Janko Veselinović. On priča da je to raniji dogovor sa Veselinovićem- da on obavezno bude u parlamentu, ali svi znamo da će to da iskoristi kako bi od sebe napravio žrtvu. Da opet može da kaže kako se on žrtvuje za druge, kako sebe stavlja u drugi plan, da bi drugi isplivali i slično...

Međutim, dodaje naš izvor, ni ovo nije sve - Đilas se bacio "u potragu" kako bi ustanovio ko daje informacije medijima sa sastanaka. 

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas ušao u sukob sa Marinikom Tepić

- Mediji su posle izbora pisali da u SSP postoje razmimoilaženja oko stava u kom pravcu dalje stranka treba da ide i Đilas se iznervirao kada je video te tekstove, naljutio se jer neko daje inforamcije novinarima. Pikirao je njih petoro, šestoro iz vrha stranke za koje smatra da mu "nisu lojalni" i da odaju inforamcije. Od tada pazi šta ispred koga priča i svima je jasno šta je po sredi - navodi izvor Republike iz vrha SSP. 

Podstimo, lista "Srbija protiv nasilja", koja je okupljena upravo oko SSP, osvojila je na republičkim izborima 65 mandata, gotovo duplo manje od provoplasirane SNS, koja će u parlamentu imati 129 poslanika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
darko

25.01.2024 14:20

Auuu na nije valjda da će da lopuža Đilas ide iz politike?! Teško za poverovati ali je za očekivati posle izbora!

danijela

25.01.2024 14:21

E baš je našao kome će mandat da ostavi, još većem idiotu od sebe. Neka baca pare ima on ne brinemo se mi za njega.

david

25.01.2024 14:23

A bili su tako kulll! Došla mu kokoška Marinika glave. Red je i bio već jednom!

dusan

25.01.2024 14:24

On je sve samo ne žrtva i to svi znaju. Nego šta marš iz politike!