OVO SU NAJVAŽNIJI IZBORI U POSLEDNJIH 30 GODINA: Milojičić o koaliciji sa SNS, opoziciji i kako se obistinilo DS sve što im je rekao na odlasku!

Autor:

Vesti

13.11.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Milojičić Kena, kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi Srpske napredne stranke, u intervjuu za Republiku govori o izbornoj kampanji, zašto se odlučio za saradnju sa Srpskom naprednom strankom i zašto su ovi izbori presudni za državu.

OVO SU NAJVAŽNIJI IZBORI U POSLEDNJIH 30 GODINA: Milojičić o koaliciji sa SNS, opoziciji i kako se obistinilo DS sve što im je rekao na odlasku!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@palankadanas

Otkud Vi na listi SNS? 
- Ovo su presudni izbori za Srbiju, ovde nije bitan broj mandata, nisu bitne funkcije, nije bitno političarenje, ovde se radi o nečemu što je veće od svih političara, veće od svih nas, ovde se radi o Srbiji i njenoj budućnosti. Zato je izbor vrlo jednostavan. Ko želi da Srbijom vladaju Kurti i ostale Kurte i Murte bez obzira da li su sa istoka ili zapada neka glasaju za Đilasove liste a ko želi da Srbijom ponosno vladaju njeni građani glasaće za Aleksandra Vučića. Država se teško gradi ali se lako gubi i zato su ovo najvažniji izbori u poslednjih 30 godina.

Zašto baš SNS? 

- Zbog poverenja koje imam u Aleksandra Vučića i zbog dobrog poznavanja onih koji hoće opet da se vrate na vlast , koji hoće opet da pljačkaju Srbiju, da zatvaraju fabrike, otpuštaju ljude, koji hoće da svi mi budemo siromašniji da bi oni bili bogatiji, koji ne žele da se gradi auto-put Ruma-Šabac već još jedna zgrada Dajrekt Medije.

Foto: youtube.com/N1

Radoslav Milojičić Kena

Kako je i kada dogovorena saradnja sa SNS? Da lis te Srpsku levicu utopili u SNS ili je reč o predizbornoj koaliciji?  

- Kada ljudi brinu o interesima svoje zemlje a ne o ličnim onda sve ide lako. Srpska levica podržava ovu koaliciju ali su to potpuno nebitne stvari u odnosu na važnost koja je pred nama.

Krenula je izborna kampanja, kako biste ocenili start opozicije?
- Sramno, bezidejno, sjajno po nas sa liste "Srbija ne sme da stane". Sramno jer je suština njihove kampanje napad na ženu od 70 godina i još bedniji napad na dete od 6 godina. Bezidejno jer ne postoji plan, ne postoji program, ne postoji briga o narodu već samo briga ko je koliko dobio mandata i hoće li njihovi mediji dobiti nacionalnu frekvenciju kako bi opravdali svoje plate koje dobijaju od Đilasa i Šolaka. Sjajno po nas jer narod vidi ko i sa čim želi da dođe na vlast.

Šta kažete na stanje u svojoj nekadašnjoj stranci DS?

- Tužno i baš onako kako sam im rekao 2018-te kada sam podneo ostavku na sve funkcije da će tako i biti ako postanu Đilasovi poslušnici.

Očekujete li i Vi napade u Skupštini kada se vratite u klupu, kao što su doživeli i drugi opozicioni poslanici posle ulaska u koaliciju sa SNS? 
-  Od njih ne očekujem ništa dobro i smisleno ali očekujem od nas još veću borbu, još veću podršku predsedniku Vučiću i još veće zalaganje jer Srbija ne sme da stane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading