"SRBIJA NE SME DA STANE!" Izbori 17. decembra presudni za zemlju - tada odlučujemo da idemo napred ili ćemo se vratiti u prošlost (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.11.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori koji se održavaju 17. decembra su presudni za Srbiju, poručuju iz Srpske napredne stranke.

"SRBIJA NE SME DA STANE!" Izbori 17. decembra presudni za zemlju - tada odlučujemo da idemo napred ili ćemo se vratiti u prošlost (VIDEO)

Foto: Facebook/Miloš Vučević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je juče parlamentarne izbore za 17. decembar, a predsednik Skupštine Vladimir Orlić lokalne izbore u 65 gradova i opština.

SNS je prva stranka koja je predala izbornu listu RIK-u danas, uz koju je dostavila i 92.637 potpisa podrške građana. Nosilac liste je predsednik Srbije i član SNS-a, Aleksandar Vučić, a prvi na listi je Miloš Vučević.

Pod sloganom "Srbija ne sme da stane" stranka SNS izlazi na izbore 17. decembra.

 

 

- Izbori koji se održavaju 17. decembra su presudni za Srbiju. Tada odlučujemo da li ćemo nastaviti da idemo napred ili ćemo se vratiti u prošlost. I zato su ovi izbori važni, zato Srbija ne sme da stane - navodi se ispod objave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Maja

02.11.2023 15:59

Srbija ne sme i nece da stane. Nego ce sa sadasnjom vlasti dalje da ide napred, ka snaznijoj buducnosti.

Nikola

02.11.2023 16:00

Potvrdicemo 17.decembra da zelimo Srbiju koja ide napred, a ne u proslost.

Sanja

02.11.2023 16:01

Opozicija je ta koja bi unistila i nasu ekonomiju i nasu privredu, koja bi vlast koristila da bi se licno bogatila. Zato gradjani apsolutno podrzavaju odgovornu i posvecenu politiku Vucica.

Ceca

02.11.2023 16:02

Vazno je da Srbija na celu sa Vucicem nastavi put razvoja, da nastavi da se gradi. A to moze samo ako svi podrzimo Srpsku naprednu stranku.