BRAČNI PAR IZ KINE POSTAO ČLAN SNS! Povod je srdačan doček koji je predsednik Vučić imao u Pekingu!

Autor:

Vesti

24.10.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka sada ima dva nova člana, a ovo postaje primetno ne samo zbog čestih pristupanja stranci, već i zbog toga što su ova dva nova člana - Kinezi.

BRAČNI PAR IZ KINE POSTAO ČLAN SNS! Povod je srdačan doček koji je predsednik Vučić imao u Pekingu!

Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Prema informacijama portala ePodunavlje, bračni par iz Kine, Miao Sen Zhao i njegova supruga Al Li Jin, su popunili pristupnice najveće političke stranke u Srbiji i tako postali deo brojne članstva od 700.000 ljudi.

Oni su izrazili svoju odluku da se pridruže stranci zbog divljenja napretku Srbije tokom poslednjih nekoliko godina, politici prijateljstva i saradnje između dve države. Konkretni povod za njihovu učlanjenje bio je izuzetno srdačan doček koje su kineske vlasti priredile predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću prilikom njegove posete Pekingu pre nekoliko dana.

Bračni par se preselio u Srbiju iz grada Zhe Jiang i već deset godina živi u Azanji.

- Radi se o mladim ljudima koji vode trgovinsku radnju u našem selu. Već su se integrisali u našu zajednicu, i mi Azanjci ih doživljavamo kao svoje sugrađane - izjavio je Rodoljub Stanimirović, narodni poslanik iz Azanje.

Ovaj kineski par ima troje dece i najavljuju da će njihovo najstarije dete pohađati srpsku školu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tankosic

24.10.2023 13:53

Mogli bi da pozovu par miliona prijatelja iz Kine na učine isto da ojačamo još više. Šalim se, srećno ljudima, nemam trunku sumnje da će ovo raspaliti bes opozicije koji već imaju problem što Srbi iz RS koji imaju naš pasoš i naša braća sa Kosmeta uopšte glasaju na izborima u Srbiji.

nego

24.10.2023 21:10

Dva nova glasa u OCAJU.