"LAŽNI RUSOFILI KOJI BRANE KOSOVO SA DISTANCE! Vučević: Kvazi desnica nema problema da se ujedini sa levicom!

Autor:

Vesti

01.11.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane navodi da su ciljevi opozicije vrlo jasni.

"LAŽNI RUSOFILI KOJI BRANE KOSOVO SA DISTANCE! Vučević: Kvazi desnica nema problema da se ujedini sa levicom!

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Ministar odbrane i lider Srpske napredne stranke (SNS), Miloš Vučević, izneo je tvrdnje da bi opozicioni lideri promenili ključne politike Srbije ukoliko bi preuzeli vlast na predstojećim izborima. Tvrdi da bi lideri Stranke slobode i pravde (SSP) i drugi lideri opozicije odmah priznali nezavisnost Kosova, uveli sankcije Rusiji i doneli odluku o pristupanju NATO alijansi.

Vučević je ukazao na to da su ciljevi opozicije, prema njegovim rečima, jasni i da se razlikuju od trenutnih politika vlasti. Takođe, naglasio je da će se stranke koje tvrde da brane teritorijalni integritet Srbije i podržavaju Rusiju, brzo prilagoditi i usvojiti politiku pristupanja NATO alijansi, sve kako bi smenile Aleksandra Vučića sa vlasti.

- Oni koji su navodni rusofili i brane iz daljine Koasovo i Metohiju, vrlo brzo će se utopiti u masu onih koji žele nezavisno Kosovo i pristupanje NATO alijansi, samo kako bi uklonili Aleksandra Vučića sa vlasti. Kvazi desnica nema problema da se ujedini sa levicom samo da bi srušila Aleksandra Vučića. Pa kakva će to biti politika ako će sve uraditi za skidanje Vučića sa vlasti - rekao je Vučević.

Ove izjave Ministra Odbrane dolaze uoči vanrednih parlamentarnih izbora zakazanih za 17. decembar, koji će biti odlučujući za budućnost političke scene u Srbiji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading