OSOBE ROĐENE U OVIM ZNACIMA HOROSKOPA NIJE DOBRO IMATI ZA NEPRIJATELJE: Osvetiće vam se kad se najmanje budete nadali!

Autor:

Lifestyle

14.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro ih se čuvajte, čak i onda kad vam kažu da su vam oprostili - želja da vas povrede jača je od njih samih!

OSOBE ROĐENE U OVIM ZNACIMA HOROSKOPA NIJE DOBRO IMATI ZA NEPRIJATELJE: Osvetiće vam se kad se najmanje budete nadali!

Foto: pixabay.com

Kažu da je opraštanje jedna od najvećih ljudskih vrlina, ali mnogi ljudi ipak nisu u stanju da obuzdaju negativne emocije prema onima koji su ih povredili.

Astrolozi su izdvojili četiri znaka Zodijaka koje nije dobro imati za neprijatelje, jer u njihovom srcu plamti želja za osvetom. Uz to, mnogi od njih veruju da je osveta najbolja kad se servira hladna, odnosno kad zaboravite da ste ih povredili, jer tad njihov udarac najviše ume da zaboli.

Prema astrologiji, osobe rođene u ova četiri horoskopska znaka su najgori neprijatelji.

Ovan

Energični i strastveni po prirodi, Ovnovi se lako naljute, ali je malo njih koji su u stanju i da zaborave razlog zbog koh su se naljutili na vas, a još manje Ovnova koji će vam oprostiti. Osim toga, Ovnovi su implulsivni i očekuju da uvek budete na njihovoj strani, pa i onda kad evidentno nisu u pravu. Ako ne postupite u skladu sa njihovim očekivanjima, računajte da ste stekli neprijatelja do kraja života.

Republika

Foto: pixabay.com

Ovnovi uživaju u tome da se svete onima koji ih ne podržavaju uvek kad oni to požele

 

Takođe, na „prvu rundu“ njihove osvete nećete dugo čekati. Vratiće vam milo za drago čim im se ukaže prva prilika, a onda će nastaviti da vam priređuju neprijatnosti svaki put kad im padnete na pamet.

Ukoliko želite miran i tih život, bez trzavica i problema, zaobilazite Ovnove u najširem luku, osim ukolliko niste rođeni u znaku bika, Škorpije ili Jarca.

Bik

Bikovi su uporni i odlučni, ali ako ne postupite onako kako su oni zamislilili rizikujete da stvorite neprijatelja koji će vam svako malo zagorčavati život. Bikovi gotovo nikada ne pristaju na kompromise, pa zato od njih nemojte tražiti da vam se prilagođavaju.

Ili „igrajte“ po njihovom, ili im se sklonite iz dviokruga, jer će vas na vrlo neprijatne načine podsećati koliko ih „niste dostojni“.

Škorpija

Koliko može da bude sjajan prijatelj, toliko može da bude nezgodan neprijatelj. Osoba rođena u znaku Škorpije će sve učiniti za vas, ali ako proceni da ste je izdali ili da se opirete njenoj želji da vas drži pod kontrolom trudiće se da je dobro zapamtite – po zlu.

Republika

Foto: shutterstock

Škorpije su odani prijatelji i izuzetno nezgodni neprijatelji

 

Naime, načini na koje Škorpija može da vam zagorča život prevazilaze maštu scenarista horor filmova. Taman kad se oporavite od jednog šoka koji vam je Škorpija priredila, uslediće novi osvetnički talas. Čak i onda kad se sklonite dovoljno daleko od ovog osvetoljubivog znaka, ne možete da budete sigurni da ćete izbeći njen otrovni ubod. Škorpija uvek pronalazi načine da se osveti, jer veruje da će samo tako uspeti da zaleči svoje slomljeno srce.

Jarac

Ne pokušavajte da pretvorite Jarca u neprijatelja, jer ćete duboko zažaliti! Osobe rođene u ovom zemljanom znaku su hlade, suzdržane i istovremeno nemilosrdne kad im „stanete na žulj“. Jarac će vam biti velika podrška, pogotovo u poslu, ali ako izigrate njegovo poverenje, jedino što će vam pomoći jeste da se preselite negde daleko i da promenite profesiju.

Autoritativan i uspešan, o vama će se negativno izjašnjavati gde god bude stigao, a što je najgore po vas – svi će mu bespogovorno verovati. To će biti njegov vid osvete čije ćete posledice dugo osećati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading