"JOŠ IMATE DOBRE ĆEVAPE? ĆE SVRNEMO"! Predsednik Vučić sutra ide u Severnu Makedoniju, ali najavio je i jednu USPUTNU STANICU!

Autor:

Vesti

26.01.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik će sutra biti u Severnoj Makedoniji, gde je gost Svetosavske akademije.

"JOŠ IMATE DOBRE ĆEVAPE? ĆE SVRNEMO"! Predsednik Vučić sutra ide u Severnu Makedoniju, ali najavio je i jednu USPUTNU STANICU!

Foto: Printscreen/PINK

Tokom posete Opštoj bolnici u Vranju i porodilišta u ovoj bolnici, predsednik se osvrnuo i na život u obližnjem Predejanu.

Kazao je da nije brinuo za ovaj kraj, a naročito za Predejane, dok je bio živ Dragan Pavlović, vlasnik poznatog motela u ovom mestu, za koga je rekao da je "hranio selo i tako pomagao državi". Pavlović je umro 2020. od korone, a njegovom zetu, koji je preuzeo upravljanje motelom, danas se obratio predsednik Srbije Vučić.

- Još imate dobre ćevape? Ako sutra budem mogao, kad budem išao za Makedoniju, idem na Svetosavsku akademiju, onda će svrnemo - osmehnuvši se rekao je predsednik Vučić.

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Vranju, a najpre je svratio i obišao manastir Svetog Pantelejmona u Lepčincu.

Nakon manastira, predsednik je stigao i do opšte bolnice, gde obilazi radove na rekonstrukciji.

Sa predsednikom je i ministarka zdravlja dr Danica Grujičić i ministar za javna ulaganja Marko Blagojević.

Obnova porodilišta

Tokom obilaska, Vučić se najviše bavio ulaganjima u zdravstvo i porodilišta.

- Pokušaćemo svih 57 porodilišta ili da rekonstruišemo ili da potpuno nove izgradimo. Daćemo sve od sebe da to rešimo u naredne tri godine. Više od 170 bolnica, domova zdravlja je sređeno proteklih godina. Kriv sam što nisam pitao za druge stvari i kad ne možete to da uradite, možete da obezbedite digitalni mamograf, žao mi je što ćemo to tek sad da uradimo, što nismo ranije, da svaka žena može da se pregleda. Višegradska se završava, kovid je to usporio, na Frontu radimo četiri godine - najavio je predsednik.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Keti

26.01.2024 12:01

Pa kako drugacije, prijatno Vam bilo.

Ljilja

26.01.2024 12:13

Nikad ne propustimo da svratimo u Predajane. Divan hotel, okruženje za odmor i fantastična usluga.

Dragana

26.01.2024 12:47

Uvek mi je bilo simpatično kako Vučić pamti te detalje o ljudima.Kao na primer te ćevape i kako se zvao čovek i šta je bilo sa njim. Svaka čast.

Dragan

26.01.2024 14:07

Treba malo i odmoriti.... U zdravlje.